Tipy na zvodný valentínsky outfit, ktorý si zamilujete aj Vy

Ak si už v mysli pomaly skladáte dokonalý outfit na sviatok všetkých zaľúbených, tak u nás zaručene nájdete inšpiráciu, ktorú hľadáte. Či už sviatok strávite s partnerom alebo s kamarátkami pri vínku, Valentín je perfektná príležitosť  ako sa štýlovo „nahodiť“. Neprehliadnite naše módne tipy na Valentína, v ktorých zaručene zažiarite!

Dámska jazda

Ak ste single, tak máte možno v pláne vyraziť do mesta s kamoškami a osláviť Valentín v štýle dmáskej jazdy. Ak áno, jednoznačne stavte na hravý, originálny outfit. Napríklad na prepracovanú, farebnú blúzku, ktorú si môžete obliecť aj na jeansy a outfit dokončiť lodičkami , poprípade členovými čižmami.  K valentínskej tematike síce patria srdiečka a kvety, no nemusia byť nevyhnutne aj súčasťou vášho outfitu. Ak predsa len chcete zvoliť viac romantický look, vyskúšajte trendy plisovanú sukňu s jemnou blúzkou alebo zaujímavým tričkom, ideálne v romantických červených či ružových odtieňoch.

Romantika pri sviečkach

Ak ste dostali pozvanie na romantickú večeru od priateľa či manžela, jednoznačne siahnite po šatách! Nič nevyzerá viac  žensky a zvodne, než  šaty zvýrazňujúce postavu, ideálne ak sú zdobené krásnym detailom v podobe čipky či volánu. Pozor však na prehnané kombinácie materiálov a divoké vzory. Môžu totiž pôsobiť vulgárne a lacno. Dojem zanecháte jednoznačne aj pri šatách s odhaleným chrbátikom.Tu však stavte na jednoduchú farebnosť a jemné doplnky. Šaty sú totiž výrazné už vďaka odhaľujúcemu prvku. Šmrnc jednofarebným šatám dodáte výrazným šperkom, alebo farebnými lodičkami.

Valentínsky darček

Valentín je ideálnou príležitosťou ukázať človeku, ktorého milujete, vašu lásku. Samozrejme,  nič nepokazítedobrou večerou,kinom, divadlom, alebo iným príjemným programom. Vhodne zvoleným darčekom však všetko podčiarknete.  V dnešnej dobre je na výber už veľké množstvo darčekov, ktorými viete potešiť svojho milého. Dôležité je ale vedieť, čo má rád a čo nie, aby sme sa vyhli zbytočnému problému, či trapasu. Typickým darčekom býva nejaká maškrta v podobe čokoládového srdca , darčekom, ktorý vždy poteší je určite aj oblečenie alebo kozmetika. Tričká, či už dlhé, alebo krátke,muž určite zúžitkuje. Páni ich radi nosia do práce, na šport, či na voľný čas. Alebo môžete darovať sveter či prechodný svetrík na jar. Na výber máte množstvo druhov, strihov a farieb. Ak je elegán, kúpte mu elegantný svetrík na gombičky, ak je skôr športový typ, stavte na mikinu. Spodné prádlo je na Valentína ideálny darček. Ak ste odvážna, vyberte mu spodné prádlo s tematikou Valentína a vytvorte si nielen vtipný, ale aj romantický večer.

 

Il, fotografia: pineterst.com
Galéria: Twinset, Cellbes.sk, VERO MODA, mClasse – Airfield, Giuliett, mClasse – Marc Cain