Originálne zásnuby ako z romantického filmu

Príprava žiadosti o ruku je pre mnohých mužov stresujúca. Pýtať sa na zásnuby svojich kamarátov im príde zahanbujúce a inšpirácie sa snažia nájsť práve na internete. Ak plánujete požiadať partnerku o ruku, čoho by ste sa mali držať, aby ste pripravili originálne zásnuby ako z romantického filmu?

Vyberte vhodnú príležitosť

Vianoce, Valentín, alebo nebodaj narodeniny partnerky? Aj tieto príležitosti muži vyberajú na zásnuby. Väčšina žien ale túži po originálnej žiadosti o ruku a nechcú, aby sa konali práve počas týchto príležitostí, udalostí. Keď chcete byť originálny, vyberte vhodnú príležitosť, ale zároveň nevyberajte príležitosť, ktorú si volí väčšina mužov.

Nezabúdajte si ale vopred objednať veľkú kyticu ruží. Ruže sú kvety, ktoré milujú všetky ženy, takže sa nemusíte báť, že to práve kyticou z týchto kvetov pokazíte.

Vyberte prsteň, ktorý sa bude páčiť

Keď už si premyslíte, na akej príležitosti požiadate partnerku o ruku, je potrebné ísť si pozrieť ponuku zásnubných prsteňov. Ponuka zásnubných prsteňov je veľká a nájsť ten správny vám môže chvíľu trvať. Je dôležité vybrať vhodný materiál. Materiál zásnubného prsteňa sa musí zhodovať s materiálom šperkov, ktoré partnerka nosí. Kupovať napríklad prsteň z chirurgickej ocele, keď partnerka nosí klasické žlté zlato nie je práve najvhodnejšie.

Musíte sa trafiť do materiálu. Jedine takto docielite spokojnosť zo strany partnerky.

Dávajte pozor aj na typ prsteňa. Niektoré ženy milujú prstene posiate kameňmi, niektoré si zase potrpia na minimalizme a uprednostňujú skôr prstene s jedným vsadeným kmeňom. Pri výbere prsteňa je potrebné vedieť samozrejme aj veľkosť. Veľkosť zistíte, keď si vezmete jeden z prsteňov, ktoré partnerka nosí, do klenotníctva a tam vám následne zistia veľkosť prsta. Je lepšie sa úpravám veľkosti vyhnúť. Predsa len je to veľký zásah do prsteňa a je vysoká pravdepodobnosť, že úprava veľkosti bude viditeľná.