Ako mať kuchyňu, ktorú nemá nikto iný?

Modernizácia interiérových priestorov je po určitom období nutná. Interiérový dizajn mnohých domácnosti je už zastaralý a potreboval by zmenu, ktorá by priestor oživila, zmodernizovala. Ak vám zariadenie domácnosti nevyhovuje, oslovte bytového architekta, ktorý vám na základe vašich požiadaviek navrhne interiér miestností, ktoré by ste chceli modernizovať. V prípade, že máte záujem o rekonštrukciu kuchyne, nájdite si kuchynské štúdio, ktoré vám bude ochotné navrhnúť kuchyňu na mieru.

V čom sa vám oplatí dať si navrhnúť kuchyňu na mieru?

Mnohí ľudia už pred rekonštrukciou majú predstavu, ako bude vyzerať ich nová kuchyňa. V predajniach s nábytkom do kuchyne však niekedy nenájdu to, čo by si vedeli predstaviť práve v ich kuchyni. Niekedy je problém vo farebných prevedeniach, niekedy v materiáloch. 

Ak chcete originálnu kuchyňu, je potrebné si dať navrhnúť kuchyňu na mieru. Túto kuchyňu nebude mať nikto iný. Bude vytvorená na základe vašich predstáv. V prípade akejkoľvek potreby o radu sú vám k dispozícii bytoví architekti, ktorí sa špecializujú na návrhy kuchyne. Poznajú aktuálne trendy a pomôžu vám navrhnúť vašu vysnívanú kuchyňu.

Kuchynská linka s úložným priestorom

Vďaka návrhu kuchyne na mieru si budete môcť dať navrhnúť kuchynskú linku tak, ako vám to bude vyhovovať a hlavne tak, aby sa vám zmestila do kuchyne. Prirodzene každá žena chce čo najviac úložného priestoru na kuchynské pomôcky a riady.

Odporúčame preto navrhovať kuchynskú linku s drôteným programom, výklopnými a sklopnými systémami a aj zásuvkovými výsuvmi. Dôležité je do kuchynskej linky zakomponovať aj umývačku riadu (ak ju chcete) a elektrickú rúru.

Nezabúdajme na správne rozmiestnenie spotrebičov a čo určite oceníte sú výklopné/ výsuvné zásuvky. V „klasických“ zásuvkách na stene môžete mať zapojený automatický kávovarV ostatných môžete mať spotrebiče, ktoré plánujete používať len občas, ako napríklad tyčový mixér.