Plne vybavené fixné kamery

Spoločnosť Axis Communications predstavuje nové prírastky do radu fixných sieťových kamier AXIS P13. Robustné a výkonné modely AXIS P1377 a AXIS P1378 fungujú ako odstrašujúci prostriedky a sú navrhnuté tak, aby na širokých a otvorených priestranstvách zabezpečili video ľudí a objektov vo forenznej kvalite s vysokým rozlíšením.

Nové kamery sú k dispozícii vo verzii do interiéru i do exteriéru a ponúkajú vynikajúce detaily s rozlíšením 5 MPx alebo 4K. Interiérové modely sieťových kamier AXIS P1377 a AXIS P1378 sú vyrobené 100% bez chlórovaných a brómových spomaľovačov horenia (CFR a BFR), čo predlžuje ich životnosť, zvyšuje výkonnosť a súčasne znižuje dopad na životné prostredie. Forenznú kvalitu obrazu za každých okolností zabezpečujú technológie Axis Forensic WDR (pre kvalitné snímky aj v kontrastných záberoch s tmavými a svetlými oblasťami), Axis Lightfinder (pre sýte, realistické farby aj za zhoršených svetelných podmienok) a elektronická stabilizácia obrazu. Nechýba ani korekcia súdkovitého skreslenia alebo funkcie na potlačenie zahmlievania.

Nové modely AXIS P1377 a AXIS P1378 a AXIS P1377-LE a AXIS P1378-LE budú v predaji prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis.