Viete, ktorá farba bude kraľovať tohtoročnej jeseni?

Miesto si našla v mnohých kolekciách známych návrhárov nielen pre svoju nadčasovosť a eleganciu, ale tiež veľmi jednoduchú kombinovateľnosť. Teplé odtiene škoricovej a hnedej majú túto sezónu v módnom svete silné miesto a v rámci trendov sa držia na prvých priečkach. Prinášame vám niekoľko inšpirácií na „škoricové“ kombinácie, ktoré túto jeseň rozhodne oceníte.

Výrazný kúsok

Ak hľadáte spôsob ako výrazne zahrnúť škoricovú do vášho šatníka, investovať sa vám oplatí nielen do základných kúskov akými sú rolák, sukňa či sako, ale správnym krokom bude v tomto prípade aj investícia do  kvalitného kabáta. V kurze sú tzv. županové strihy na zaväzovanie ale aj osvedčená klasika v podobe jednoradového kabáta. V kombinácii so základnými farbami ako biela, smotanová či čierna, bude váš outfit pôsobiť čisto a sofistikovane. Takýto štýlový a hlavne ikonický kúsok vám rozhodne rozžiari aj pochmúrnejší zimný deň.

Doplnok ako trend

Škoricová farba pôsobí na doplnkoch nesmierne nápadne a luxusne. S kvalitnými čižmami či kabelkou rozhodne nešliapnete vedľa.  Krásne sa prepoja s outfitom, vyzdvihnú ho a v a výrazne vyniknú v kombinácii s bledšími odtieňmi. Hnedá kabelka je navyše výborne kombinovateľná. Rovnako ako v prípade čiernej aj pri hnedej investujte do kvalitných kožených modelov. Ak ste tip, ktorý preferuje minilaizmus a nadčasovú eleganciu, hnedá kabelka je presne pre vás.

So vzorom

Odtiene škoricovej vyzerajú perfektne aj v kombinácii so zvieracími vzormi.  Mnoho z nás má k zvieracím vzorom rešpekt a radšej sa ich stráni, no ak máte cit a odvahu, môžete aj takýto extravagantný vzor bez obávskombinovať práve s odtieňmi škoricovej. Trend leopardích a hadích vzorov sa túto jeseň opäť vracia a to najmä na topánkach. Okrem leopardej potlače je výbornou voľbou hadí vzor. Topánky so zvieracím motívom úžasne oživia aj ten najjednoduchší outfit a dodajú mu ten správny trendy look.

 

Il.fotografia: pinterest.com

Galéria: Baldinini, Cellbes, Twinset, VERO MODA, Riani – mClasse, Marc Cain – mClasse,