Splňte si sny! V PLANEO Elektro je teraz všetko o 1/3 lacnejšie

Snívate o drahom kávovare, špičkovom notebooku, veľkom televízore, ale peňaženka nepustí? V PLANEO Elektro do nej nebudete mať hlboko. S tretinovou zľavou si konečne doprajete všetko, po čom ste doteraz iba pozerali.

Sušička je v domácnosti skvelý pomocník najmä od jesene do jari, keď po praní porozkladané sušiaky zaberajú polovicu bytu. Práčka so sušičkou vyrieši problém s miestom pre dva spotrebiče a ušetrí vám aj čas. Parná práčka so sušičkou LG – F94J7FH1Ws 10-ročnou zárukou na motor operie až 9 kíl bielizne a vysuší šesť. Disponuje špeciálnymi programami pre alergikov, športovcov, na jemnú bielizeň alebo len pre jej osvieženie, aby ste ušetrili ešte viac vody a energie. S funkciou parného prania zbavíte bielizeň baktérií, alergénov a bude príjemne mäkká aj bez aviváže. Práčku so sušičkou LG – F94J7FH1W dokonca môžete ovládať aj na diaľku. Pri jej kúpe získate ako bonus ešte 60 eur späť.

Podobne ako sušičky, aj kávovary si získavajú čoraz väčšiu popularitu v slovenských domácnostiach. Keď vás od jeho kúpy doteraz odrádzala vyššia cena, teraz si v PLANEO Elektro môžete dopriať špičkový kávovar za slušnú cenu. Plnoautomatický kávovar De´Longhi ECAM 550.75 PrimaDonna Classvám pripraví niekoľko druhov kávy, čaj, napení mlieko. Tichý mlynček melie kávu v 13 hrubostiach mletia. Mliečna karafa sa čistí automaticky, takže ju po použití môžete jednoducho odložiť do chladničky. Pre prípravu kávy v kávovare je dôležitý aj tlak. Ten by mal byť minimálne 9 barov, kávovar De´Longhi ECAM 550.75 PrimaDonna Class dosahuje až 19 barov. Pri toľkých funkciách je jeho ovládanie maximálne jednoduché – stačí si vybrať na dotykovom displeji a kávu ako z kaviarne máte pripravenú, kedykoľvek na ňu dostanete chuť.

Na splátky sa oplatí kúpiť aj mobil SAMSUNG Galaxy Note 10+, za ktorý tak namiesto 1099 € zaplatíte iba 879,20 €. Tenký elegantný smartfón kombinuje štýlový dizajn, spoľahlivú odolnosť, celodennú výdrž, dokonalé zábery a sofistikované funkcie. Písaný text dokáže pretransformovať na čitateľné písmo, ktoré vám stačí už len uložiť alebo poslať ďalej. Vaše skvelé nápady tak už nikdy nezostanú v zabudnutí. Nezabudnuteľné chvíle zas dokonale zvečníte niekoľkými fotoaparátmi, ktorým nerobí problém ani nočné fotenie, slabé svetlo či zoom. Okrem fotiek robí SAMSUNG Galaxy Note 10+ perfektné videá s pôsobivými efektmi a odblokovaním nežiaducich zvukov. Trojrozmerný zvuk poskytuje vyšší level počúvaniu hudby, bleskový procesor nadchne predovšetkým hráčov.  Odomknutie cez odtlačok prstov alebo rozoznanie tváre je samozrejmé, pre ešte väčšiu bezpečnosť využijete špeciálny zabezpečovací priečinok.

Od 24. do 29. októbra využite zľavu 33 % pri nákupe na splátky s 5-ročnou zárukou v ktorejkoľvek z 50 kamenných predajní PLANEO Elektro a prvýkrát aj v e-shope. Viac informácií vám ochotne poskytnú priamo v predajniach PLANEO Elektro, alebo ich nájdete na www.planeo.sk.