Móda pre ženy: Úžasne štýlová

Táto jeseň sa ponesie vo westernovom štýle! Skombinujte nohavice, tričká, rifľové košele a doplnky v módnych farbách ako je bordó, čierna a denimová modrá s charakteristickými detailmi ako sú nity, kožený vzhľad, strapce a kvetinový dizajn. V predajniach Tchibo nájdete všetky kúsky pre neprehliadnuteľný outfit v štýle Divokého západu.

V chladných dňoch zahreje elegantný pletený kabát so strapcami z mäkkého materiálu  s dvoma bočnými šikmými vreckami. Vo veľkostiach S 36/38 – XL 48/50 ho kúpite online alebo na objednávku v obchodoch. Zaujímavým a najmä vo veterných dňoch aj veľmi praktickým doplnkom kabáta je kožený opasok zo 100 % kože, spracovanej bez chrómu. V pohodlných čižmičkách z kvalitnej velúrovej kože vo veľkostiach 38 – 42 môžete chodiť na rýchle nákupy aj na dlhé prechádzky.

Prečo používa Tchibo kožu činenú bez chrómu? Spracovaním kože bez použitia chrómu sa zabraňuje znečisteniu životného prostredia chrómom a zároveň sa znižujú zdravotné riziká ako pracovníkov vo výrobe, tak aj vaše pri jej nosení.

Čo poviete na kombináciu „drsnej“ bundy a jemného vzoru z kvietkov? Bunda koženého vzhľadu má rukávy aj vrecká na zipsové zapínanie. Vo veľkostiach 36 – 48 ju kúpite online alebo na objednávku v obchodoch. Nežné kvietkované šaty so šnúrkou na zaväzovanie a dvoma šikmými vreckami sú vyrobené z 95 % viskózy (od Lenzing) a 5 % elastanu. V Tchibo ich kúpite vo veľkostiach S 36/38 – XXL 52/54. Šaty prepášte koženým opaskom z kože spracovanej bez chrómu a celý outfit doplňte topánkami z kvalitnej velúrovej kože, tiež činenej bez chrómu, ktoré dostanete vo veľkostiach 38 – 42.

Máte radšej pohodlné a praktické oblečenie? V tom prípade sa budete dobre cítiť v príjemne mäkkých a obzvlášť elastických džegínsach. Perfektne sedia aj vďaka pružnému pásu s pútkami na opasok. A keďže Tchibo myslí na všetkých, dostanete ich vo veľkostiach S 36/38 – XXL 52/54. V rovnakých veľkostiach a rovnako pohodlné je aj splývavé tričko z biobavlny s krátkym rukávom a dekoratívnou výšivkou na prednej časti ramien.
Jesenné slniečko síce ešte trochu hreje, no aby ste nechytili prvú jesennú nádchu, preventívne si chráňte krk ľahkým dutým šálom s antistatickou úpravou. S komfortnými čižmičkami na 3 cm opätku vo veľkostiach 38 – 42 ladí nápadná okrúhla kabelka z kvalitnej koženky so zapínaním na zips. Vnútri má zásuvnú priehradku a ešte jednu dodatočnú vzadu. Popruh je dlhý cca 120 cm.

Kolekciu „Móda pre ženy: Úžasne štýlová“ nájdete už teraz v predajniach Tchibo.