Objavte kúzlo aromaterapie

Aromaterapia je stále obľúbenejšou témou. A niet sa čomu diviť, keď naozaj funguje! Vonné sviečky, difuzéry aj aromalampy sú krásne, ale naším najobľúbenejším spôsobom, ako si vďaka vôni zlepšiť náladu, sú šampóny v kúpeľni.

Nabite svoju myseľ i pokožku hlavy vďaka mäte piepornej
Dajte svojmu dňu šmrnc! Štúdia dokazuje, že ľudia, ktorí sú pod vplyvom vône mäty piepornej majú zvýšenú pozornosť a lepšie sa sústredia. Mäta pieporná je tiež známa pre svoje antiseptické účinky, je ideálna pre hĺbkové čistenie vlasov a zároveň stimuluje pokožku hlavy. Tento malý zázrak nájdete v Tea Tree Special Shampoo. 

Levanduľa upokojí vaše nervy aj vlny
To, že sa levanduľa spája s uvoľnením stresu a zlepšením spánku má svoj dôvod. Štúdie naznačujú, že linalool, terpén obsiahnutý v levanduľovom extrakte, zmierňuje úzkosť. Je ale tiež známa pre svoju schopnosť hĺbkovej hydratácie, čo z nej robí malý zázrak pre suché vlasy a neposlušné kučery. Užite si levanduľovú hostinu s Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoo.

Zlepšite si náladu aj vlasy s citrónom
„Keď ti život ponúka citrón …“, tak je v skutočnosti veľmi láskavý! Veda nám ukazuje, že čerstvá vôňa citrusov nás môže urobiť šťastnejšími. Japonská štúdia dokázala, že 10 minút s citrónovou vôňou zdvihlo účastníkom náladu až na dobu 30 minút. Citróny sú známe aj svojou čistiacou schopnosťou. Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo vám teda pomôže odstrániť nánosy stylingu, ale zároveň podporiť objem.

Kúpite v salónoch Paul Mitchell®
www.paulmitchell.cz/salony