Čo nesmie chýbať v žiadnej kúpeľni?

Klišé nikto nemá rád, ale na tom, ktoré hovorí o množstve produktov v kúpeľniach žien niečo bude. A čo potom kúpeľňa kaderníka! Už niekoľko rokov skúšame nemať plnú kúpeľňu fľaštičiek, masiek a olejčekov. Ale nejde to. 1. Jednoducho ich chceme, aj keď ich nepotrebujeme. 2. Pracujeme s vlasmi! Takže skúšame, testujeme, kombinujeme.

A tak prinášame poznatky z našich kúpeľní – pustite sa do kombinovania s nami. Pozor, návykové!

shampoo

Prvý krok v starostlivosti o vlasy. Šampón nám vyberá kaderník podľa stavu našej vlasovej pokožky. Pretože si vlasy umývame dvakrát, môžeme kombinovať rôzne šampóny. Pre pocit čistoty a na objem. Prvýkrát zmyjeme vlasy reNeu shampoo (esenciálne oleje z mäty sú tak osviežujúce, že ich budete milovať hlavne ráno) a na druhé umývanie použijeme neuVolume shampoo. Pretože objemu nikdy nepovieme nie.

exfoliate

NEUMA má úžasný produkt a tým je scalp therapy z radu reNeu. Je to jemný peeling, ktorý sa dáva na napenenú hlavu pri druhom umývaní. Jemnými, krúživými pohybmi si doprajeme peeling vlasovej pokožky spolu s malou masážou. Používajte ho, keď máte pocit, že ho potrebujete – raz za týždeň, raz za dva alebo štyri týždne. Ale pocit krásnej čistej hlavy už z hlavy nedostanete.

masque

Krásne vlasy sú tým najlepším, čo môžeme mať. Nemusíme sa maľovať, môžeme stretnúť lásku nášho života v teplákoch a rovnako budeme najkrajšie. Pretože krásne, lesklé vlasy plné života nenechajú oči prejsť inam. Ženy, rozmaznávajte si svoje vlasy, milujte ich a vyživujte ich! Maska by mala byť neoddeliteľnou súčasťou vášho vlasového rituálu. Niektoré vlasy potrebujú masku každý týždeň, niektoré sa uspokoja s aplikáciou raz mesačne. Hovorte o použití masky so svojím kaderníkom a nájdite tú najlepšiu cestu pre vaše vlasy!condition

A NEUMA nám je obohatí o aromaterapii esenciálních olejů, které obsahují všechny naše produkty. Užijte si me time ve velkém stylu! Vaše vlasy vás za to budou milovat.

Kondicionér je popri šampóne absolútne must have. Nikdy ho nesmieme vynechať. Šampón je totiž určený predovšetkým pre vlasovú pokožku, kondicionér zase pre vlas. Navyše kondicionér môže doplniť funkčnosť šampónu. Nebojte sa siahnuť po kondicionéri z iného radu ako je šampón!
Ak máte pocit, že nemôžete používať kondicionér, pretože je pre vaše jemné vlasy príliš zaťažujúci potom vedzte, že existujú kondicionéry aj pre ten najjemnejší vlas.
Niekedy jednoducho nie je čas a sme radi, že si vlasy stihneme umyť. Aspoň raz za 14 dní by sme si ale mali nájsť čas len na seba a na všetky kozmetické rituály, ktoré nás tešia. A NEUMA nám ich obohatí o aromaterapiu esenciálnymi olejmi, ktoré obsahujú všetky produkty. Užite si vo veľkom štýle! Vaše vlasy vás za to budú milovať.
reNeu shampoo

Potrebujete čerstvý štart? Táto bezsulfátová receptúra ​​jemne čistí všetky typy vlasov a zanecháva ich svieže a ovládateľnejšie. Odstraňuje nánosy, minerály a ďalšie nečistoty z vonkajšieho prostredia. Posilňuje, rozpletá a uhladzuje lietajúce vlásky. Zanecháva vlasy zdravé a lesklé.

Čím je jeho receptúra ​​unikátna?
● Výťažok z listov mäty piepornej dodáva vlasom objem,
● levanduľa vlasy ošetruje a osviežuje,
● vonia vďaka esenciálnym olejom získaným z vanilky a mäty piepornej

reNeu shampoo

250 ml, 31,20 €