Ozdobte sa náušnicami z pravého kryštálu

Všetky určite vieme, že šperky dokážu aj jednoduchý outfit veľmi ľahko oživiť. A v letných mesiacoch je navyše tá pravá chvíľa zaexperimentovať s veľkosťou a okázalosťou. A práve so šperkami slovenskej značky Giuliett z pravého českého kryštálu budete určite neprehliadnuteľná!

Ako sa to všetko začalo?

Značku Giuliett založila so svojim priateľom Slovenka, 24 ročná študentka a vášnivá milovníčka módy. Inšpiráciou jej bola vlastná láska k nevšednosti rozbíjajúcej každodenné okamihy, osobná vášeň pre všetko netradičné a nadšenie pre krásu. Svojimi produktmi sa rozhodla vniesť čaro umenia do všedných dní bežných ľudí.  Dlho predtým, ako sa „hand-made“ udomácnilo v našich podmienkach, sledovala zahraničné stránky prevažne amerických tvorcov, ktorí vo svojich produktoch kombinovali kvalitu s originálnym dizajnom. V tomto duchu začala vyrábať šperky inšpirované najdrahšími módnymi kúskami, avšak za ceny dostupné pre čo najviac ľudí.

Kvalita a ručná výroba

Inšpiráciu pre svoje produkty dnes už autorka krásnych produktov nehľadá len u svetových návrhárov. Slovenská značka Giuliett momentálne priamo či nepriamo zamestnáva desiatky šikovných ľudí. Na výrobu používa iba vysoko kvalitné materiály. Jednotlivé výrobné operácie sú robené ručne a veľký dôraz sa kladie práve na kvalitu a dokonalosť každého kúsku. Vo veľkej miere používa značka trblietavé sklenené kryštály, ktoré vďaka špeciálnemu brusu lámu svetlo na dúhové sperktrum, čím dodávajú produktom nezameniteľný vzhľad a punc jedinečnosti.

Jedinečný dizajn made in Slovakia

Každý produkt, ktorý značka Giuliett prináša na trh, je jednoducho božský. Prevažná väčšina pracovných úkonov je realizovaná ručne v malých domácich dielňach po celom Slovensku. Náušnice Giuliett sú navyše veľmi ľahké a teda príjemné na nosenie. V ponuke nájdete výraznejšie modely, ideálne na slávnostnejšie príležitosti aj farebnejšie na bežné nosenie. Okrem krásnych náušníc vyráva Giuliet aj nádherné sandáliky, ktoré sú dokonalé práve k letným outfitom. Vysoké k šortkám a nízke k letným šatočkám. A na záver len treba dodať, že sa tešíme, že na Slovensku vznikla ďaľšia krásna a kvalitná značka.

 

www.giuliett.sk