Výrazné žiarivé farby ovládli jar

Svetlé, výrazné a hlavne pozitívne. Sýte, farebné kombinácie ovládli jarnú sezónu a my sa ich nevieme vynachváliť. Tento trend však treba vedieť nosiť a už dávno neplatí pravidlo, že takéto outfity musia pôsobiť gýčovo a prvoplánovo. 

Žiarivé a sexi

Outfity zložené z pestrofarebných kúskov si už našli cestu nielen do šatníkov streetstylových osobností. Absolútne kľúčovým kúsokom tejto jari  sa stal výrazný, farebný kabát. No nájsť ten správny model medzi kabátmi nie je úplne najjednoduchšie. Ale stačí ak sa zameriate na dve podmienky a tými sú neprehliadnuteľnosť a univerzálnosť. Tento kúsok budete najmä na začiatku jari využívať maximálne, preto by mal aj vhodne dopĺňať základy vášho štýlu. Preto voľte podľa vášho vkusu a preferencií, či už siahnete po modeloch jednej výraznej neónovej farby alebo po jarníku v crazy štýle, vyskladaného z viacfarebných častí.

Prepojte farby

Nebojte sa použiť aj viacej farebných akcentov vo vašom jarnom outfite. Nemusíte sa obávať, že budete pôsobiť prvoplánovo ak sa budete riadiť svojím vkusom. Farebný top v odtieňoch fialovej, oranžová sukňa či zelené nohavice? Žiaden problém!

Výrazný akcent vám doplní aj originálne zvolený doplnok. Stačí, ak do jednoduchého outfitu zakomponujete farebnú kabelku či topánky. Alebo prípadne oboje.

 

Il. fotografia: pinterest.com

Galéria: Twinset, La Femme, cellbes.sk, Kara, Pietro Filipi