V záplave jarných kvetín

Jarné obdobie so sebou prináša mnoho krásnych farieb a spolu s nimi  sa vracia  aj obľúbený kvetinový vzor. Pri výbere jarných kúskov s kvetinovým vzorom nemusíte veľa rozmýšľať. Kľúčom je vybrať si, akým spôsobom chcete vzor do outfitu zakombinovať.

Romantické kvety

Kvetinové vzory  sú túto jar živšie, výraznejšie a kombinácie sú spojené kontrastnými  farbami. Skúste napríklad elegantné šaty v tmavších farbách s potlačou farebných kvetín alebo výraznú modrú s veľkým, farebným  vzorom. Trendy kúskom, ktorý túto na jar nahrádza sako je kimono. To vyzerá výborne najmä s nohavicami. Nosiť ho môžete ako komplet k nohaviciam s rovnakým vzorom, ale aj na voľný čas k obľúbeným džínsom.

Kvetinový  vzor môžete doplniť do outfitu aj  jemnejšie v podobe drobných kvietkov. Teie krásne vyniknú najmä na jednofarebných a jednoduchších kúskoch.

Kvetinový doplnok

Kvetinový doplnok je hravým spôsobom ako doplniť jarný outfit. Budete pôsobiť ženskejšie no so správnym outfitom si viete vytvoriť aj viac kontrastný look.

Síce stále prevládajú doplnky ako hodvábne šatky či šáliky, vedľa nešliapnete ani so stále viac obľúbeným ruksakom, kabelkou, alebo teniskami. Tie môžete po vzore svetvých blogeriek pokojne nosiť aj so šatami.

 

Il. fotografia: pinterest.com

Galéria: Pietro Filipi, Kara, Twinset, cellbes.sk