Rozjasňujúce novinky od Annabelle Minerals

Tiež si tak trochu lámete hlavu nad tým, na čo sa vlastne používa rozjasňovač a nie ste si vôbecistá, či by tento prípravok mal mať miesto vo vašej kozmetickej výbave?

Je to práve rozjasňovač, ktorý stojí za prirodzene žiarivou tvárou. Rozjasňovač je líčidlo, ktoré pomôže vašej tvári vo chvíli, keď by si zaslúžila dovolenku s poriadnym odpočinkom, ale vy jej ju nemôžete dopriať.

Na trhu nájdete celý rad rozjasňujúcich prípravkov. My rozhodne dávame prednosť tým, ktorých zloženie nezaťaží pokožku vašej tváre. Dekoratívna kozmetika Annabelle Minerals – a rozjasňovače nevynímajúc – neobsahuje parabény, umelé farbivá, silikóny ani konzervačné látky. Rozjasňujúca sľuda sa navyše postará o ochranu pred UVA a UVB žiarením na úrovni 15 SPF. Zabudnite na upchaté póry, zlé krytie nerovností a pigmentových škvŕn či vyumelkovaný efekt. Annabelle Minerals sa postará o prirodzený make-up a zdravú pokožku.

Annabelle Minerals prináša na trh 4 nové produkty. Rozjasňovače v odtieňoch Diamond Glow a Royal Glow a dve lícenky v odtieňoch Lilly Glow a Peach Glow.