Maximálne pohodlie a nový dizajn

Hľadáte spôsob, ako čo najúčinnejšie a čo najpohodlnejšie umyť svoj riad? Uprednostňujete prípravky, ktoré obsahujú hneď niekoľko benefitov v jednom? Značka Somat predstavuje novinky v rámci svojho najrozšírenejšieho radu All in One – multifunkčné tablety Somat All in 1 Extra a multifunkčný Somat All in 1 gél. Výhodou je, že k nim nie je nutné pridávať soľ ani leštidlo.

Nový, vylepšený rad multifunkčných tabliet do umývačky Somat All in 1 Extra je teraz vďaka svojim 9 čistiacim funkciám omnoho silnejší proti zaschnutým zvyškom jedla, či škvrnám od kávy a čaju. Tablety zároveň udržiavajú riad dokonalo čistý, žiarivý a poskytujú perfektné výsledky umytia už pri 40°C.

Po vzore prémiového radu Somat GOLD, majú aj tablety Somat All in 1 Extra nový, flexibilný a znovu uzavierateľný obal, ktorý je odolný voči vlhkosti. Samotné tablety sú navyše obalené vo fólii, ktorá sa pri styku s vodou rozpustí. Už sa ďalej nemusíte trápiť rozbaľovaním tabliet pred každým spúšťaním umývania. Vložte tabletu aj s obalom jednoducho do umývačky a tešte sa na skvelé výsledky umytia.

Používate radšej do umývačky na riad tekuté gély? Somat All in 1 je prvým multifunkčným gélom vo svojom rade. Okrem funkcie soli a leštidla pomáha tento multifunkčný gél taktiež chrániť sklo pred koróziou. Množstvo gélu sa dá jednoducho prispôsobiť množstvu riadu v umývačke či miere jeho znečistenia. Dostupný je vo variante Lemon & Lime.

Nové tablety Somat All in 1 Extra sú dostupné vo veľkostiach 45, 70 a 85 tabliet. Multifunkčný gél je k dispozícii vo veľkostiach 70 a 100 umývacích dávok.
Balenie so 45 tabletami alebo gél so 70 umývacími dávkami radu Somat All in 1 kúpite za odporúčanú cenu 7,99 Eur.