V znamení luxusu

Hodváb

Zvodný lesk hodvábu nikdy neomrzí. Hodváb je neoblomný, luxusný materiál, ktorý žene dodá jemnosť, hebkosť a sebavedomie. Tohtoročné trendy nie sú len o tom, mať hodvábnu blúzku či šaty. Ide o hravé kombinovanie vhodných kúskov a materiálov. Ľahkú hodvábnu blúzku môžete jednoducho skombinovať aj so svetrom ťažšieho materiálu a šaty napríklad s vlneným kabátom. Dodáte tak svojmu outfitu zvodnosť, ženskosť a sexy vzhľad.

Zamat

Nič nepôsobí viac luxusnejšie než zamat. Za touto luxusnou látkou sa skrýva veľa histórie. Už v aristokratických dobách sa používala pri výrobe odevov pre kráľovské a šľachtičné rodiny. A prečo je zamat “IT LOOK“ tejto sezóny? Nuž je faktom, že nositeľke dodáva dotyk ženskosti a keď sa skombinuje so správnymi kúskami a doplnkami ostáva neprehliadnuteľný. Obľúbené sú jednoznačne zamatové šaty a top kúskom je sako!

Vytvorte si outfit s nezameniteľným štýlom so štipkou hravosti a osobnosťou.

Kožušina

Jedným z najluxusnejších materiálov je kožušina. Zvyčajne používaná v neutrálnych a prirodzených tónoch, kožušina túto sezónu prichádza v rôznych štýloch, vyhotoveniach a hlavne v žiarivých farbách. Okrem toho, že štýlovo doplní váš outfit, vás aj príjemne zahreje. Základ vášho šatníka by mala určite tvoriť kožušina vo forme bundičky alebo vesty. Táto kombinácia bude elegantná a rozhodne štýlová. Svet módy ponúka aj viacero alternatív. Ak nie ste veľký fanúšik kožušinových zvrškov siahnite po doplnkoch. Šál, rukavice či rôzne prívesky na kabelky s detailom kožušiny sú must-have sezóny.

Galéria: cellbes.sk, Kara, Pietro Filipi, Twinset