Trend, ktorý ovládne nielen váš šatník: Geometria!

Trend, ktorý ovládne nielen váš šatník: Geometria!

Geometrické vzory sa sa minulú sezónu stali veľmi populárnymi a inak tomu nebude ani v prvých mesiacoch  roku 2019. Tento trend je skvelým spôsobom, ako dať nielen outfitu ale aj  interiéru moderný a jedinečný nádych. Vzory totiž majú skvelú schopnosť zvýšiť vizuálny záujem a teda pritiahnuť pozornosť okolia.

Geometria v móde

V móde stále platí pravidlo menej je viac. Čo sa vzorov týka, si vyberte jeden na ktorom postavíte celý outfit. Momentálne sú síce stále IN kombinácie čiernej a bielej, poprípade odtiene šedej, no prečo neskúsiť aj farebnejšiu variantu? Farebných kombinácií je nespočetne veľa no najmä sa vždy uistite, že si vyberáte dizajn, ktorý vás pozitívne naladí a v ktorom sa budete cítiť dobre.

Použite vzory, ktoré upútajú pozornosť, sú nápadité a originálne.  Obľúbenými sú stále pásiky a kocka, no do popredia sa dostávajú aj tzv. chaotické čarbanice, ktoré originálne osviežia váš outfit.

Alebo môžete vzor zakomponovať do outfitu v podobe detailu. Topánky so zaujímavým grafickým vyhotovením vám dodájú ten správny zimný look.

Geometria v interiéri

Pokiaľ ide o geometriu v interiéri, je stále nápomocné sledovať trendy ale v konečnom dôsledku sa v prítomnosti výrazneho vzoru musíte cítiť dobre hlavne vy. Pri výbere dekorácií do interiéru stavte na minimalizmus a zvážte výber jednej alebo dvoch položiek so vzormi.  Týmto jednoduchšie docielite jednotný a moderný vzhľad. Sústreďte sa skôr na doplnky ako vankúše, koberce, stolové lampy alebo menšie dekorácie. A nebojte sa ani farieb. Siahnuť môžete po slnečnej žltej, modrej či zelenej. Krásne doplnia miestnosť a vás naplnia  pozitívnou energiou.

Galéria: Twinset, cellbes.sk, Kara, beautysecret.sk, Pietro Filipi,