Obľúbená výživa pre nohy v novom šate

Prvá voľba Slovákov spomedzi výživových doplnkov s obsahom mikronizovaného diosmínu aj hesperidínu sa vizuálne zmenila. Mobivenal micro a Mobivenal micro simple majú nové obaly, s akými budú postupne pribúdať na pulty slovenských lekární.

Rokmi zaužívaný vizuál krabičiek nahradila jeho modernejšia verzia so zachovanou farebnou odlišnosťou výživových doplnkov. Modro-fialové prevedenie zostáva pre Mobivenal micro simple s obsahom mikronizovaného diosmínu a hesperidínu, červeno-zelené prevedenie pre balenie Mobivenal micro, ktorý je obohatený o 30 mg escínu. Podobne sa nemenia ani logá samotných produktov ako aj počet tabliet v troch variantoch krabičiek, 30 tabliet, 60 + 10 tabliet a 100 + 20 tabliet. Zmena balení sa dotýka najmä v orientácii krabičiek zo šírky na výšku a nový je aj vizuál produktov.

Výživové doplnky Mobivenal micro simple a Mobivenal micro sú vyhľadávané Slovákmi, ktorí dbajú o dostatočnú a cielenú výživu svojich nôh. Ich kondícia sa môže zhoršovať nielen s pribúdajúcim vekom, ale aj vplyvom dlhého státia, sedenia alebo častého či dlhodobého cestovania.

Produkty v novom šate ponúkajú všetky dobré lekárne na Slovensku:

  • Mobivenal micro Simple 60 + 10 tbl s odporúčanou cenou 10,90 eur;
  • Mobivenal micro 60 + 10 tbl s odporúčanou cenou 12,40 eur;
  • Mobivenal micro Simple 100 + 20 tbl s odporúčanou cenou 17,20 eur;
  • Mobivenal micro 100 + 20 tbl s odporúčanou cenou 18,70 eur.

 

 

 

 

 

Viac informácií o výživových doplnkoch Mobivenal nájdete na stránke www.mobivenal.sk, alebo na Facebook stránke Mobivenal: https://www.facebook.com/mobivenal/.