Nenávidné aj milovaná: Škoricová!

Prvý pohľad na túto farbu spôsobuje absolútnu dilemu. Je pekná, škaredá, príliš retro, alebo super trendy? Jasné je, že škoricová je farba určená všetkým milovníčkam módy.  Ak ste sa po prečítaní týchto riadkov rozhodla, že ju do svojho šatníka zaradíte aj Vy, tu je návod ako na to:

Kúpte si kabát!

Výber správneho kabáta je každú sezónu ťažkou úlohou pre všetky módne maniačky. Trendy tohtoročnej jesene sú ale jasné. V kurze sú tzv. županové strihy na zaväzovanie a to práve v  žiarivej škoricovej farbe. V kombinácii so základnými farbami ako biela, čierna poprípade krémová, bude váš outfit pôsobiť čisto a sofistikovane., s výraznými odtieňmi bude styling naopak neprehliadnuteľný. Škoricová výborne padne najmä ženám, ktoré vo svojom obliekaní preferujú teplé odtiene.

Do práce v škoricovom kostýme

Ak hľadáte spôsob, ako priniesť škoricovú do vášho pracovného šatníka, kostým je vždy dobrá voľba. Pôsobí elegantne, žensky a má ten správny šmrnc. V kostýme škoricovej farby budete pôsobiť energicky a trendy. Rovnak dobre vyzerá nohavicová aj sukňová variácia.

Výborná je kombinácia napríklad s modrou farbou, ktorá je skvelým kontrastom.

Doplnky v hlavnej úlohe

Voľba doplnkov na túto sezónu je tiež kľúčová. Škoricová farba pôsobí na doplnkoch nesmierne nápadne a luxusne. S kvalitnými čižmami, kabelkou, či opaskom rozhodne nešliapnete vedľa.  Krásne sa prepoja s outfitom v jemnejších farbách a vyniknú v kombinácii s bledšími odtieňmi…

 

Il. fotografia:

Pinterest.com
Galéria: Twinset, Kara, Pietro Filipi, La Femme, cellbes.sk