Nové športové slúchadlá Panasonic

Panasonic uvádza na slovenský trh nové štýlové športové slúchadlá RP-HS35M, ktoré sú ideálnou voľbou pre aktívne ženy aj mužov vyžadujúcich veľa hudby za atraktívnu cenu. Nové slúchadlá sú k dispozícii v štyroch atraktívnych farbách, vďaka špeciálnemu uchyteniu držia výborne v ušiach aj pri intenzívnom pohybe a nevadí im dážď ani pot.

Slúchadlá používané pri športe musia spĺňať dve základné kritériá – pohodlné, a zároveň bezpečné uchytenie v ušiach a samozrejme zodpovedajúci zvuk, ktorý motivuje k vyšším výkonom. Obe tieto vlastnosti prinášajú nové slúchadlá Panasonic RP-HS35M. Sú určené pre užívateľov, ktorí si potrpia na výrazný štýl, dávajú prednosť káblovým modelom a nechcú každý deň myslieť na nabíjanie slúchadiel. Veľmi príjemným bonusom je možnosť výberu z viacerých farebných prevedení, k dispozícii sú klasické čierne a biele slúchadlá, ale aj výrazné modré či žlté.

Nové slúchadlá sú na ušiach pevne upevnené vďaka metóde 3D-Flex, ktorá kombinuje mäkké silikónové koncovky, takzvané „štuple“, s pružnými a pohodlnými, no zároveň pevnými háčikmi okolo uší. Vďaka tomu môžete s nimi behať aj skákať bez obáv z ich uvoľnenia. Ich odolnosť zodpovedá norme IPX2, čo  znamená, že ich môžete používať aj v daždi. Pôsobivú reprodukciu s výraznými basmi a frekvenčným rozsahom 10 Hz – 25 kHz zabezpečujú integrované reproduktory s priemerom 14,5 mm. Vďaka mikrofónu umiestnenému na kábli umožňujú tiež funkciu handsfree telefonovania. Kolíkový 3,5 mm konektor zabezpečuje kompatibilitu so všetkými telefónmi vybavenými touto najpoužívanejšou slúchadlovou zástrčkou.

Všetky štyri farebné prevedenia slúchadiel Panasonic RP-HS35 sú teraz u autorizovaných predajcov k dispozícii za konečnú odporúčanú cenu 19,90 eur.