Unikátny milkshake prichádza na slovenský trh

Spoločnosť Barebells pokračuje v rozširovaní sortimentu svojich proteínových produktov. Už túto jeseň prináša na slovenský trh Barebells Milkshake. A to hneď v troch krémových príchutiach – jahoda, čokoláda a vanilka.

Barebells Milkshake obsahuje 24 gramov proteínov, je úplne bez laktózy a pridaných cukrov.  Je to ideálny dezert pre každého, kto chce uspokojiť svoje chute bez pocitu viny.„Naše lahodné milkshakes sú sladké, chutné a majú krémovú textúru – sú vhodné na každú príležitosť, keď sa chcete potešiť. Napríklad ako snack pred alebo po tréningu. Sú 100% Barebellicious,“ hovorí Louise Larsson, marketingová manažérka spoločnosti Barebells vo Švédsku.

Barebells Milkshake nájdete v slovenských obchodoch a fitness centrách od októbra.

„Túto jeseň sme sa rozhodli priniesť na slovenský trh už v zahraničí obľúbený Barebells Milkshake, čiže mliečny koktail. Zvolili sme tri najpredávanejšie príchute, ktoré sú všetky bez laktózy a s nízkym obsahom cukru. Veríme, že si ich zákazníci obľúbia tak, ako ostatné Barebells produkty,” hovorí Natália Kostrošová, marketingová manažérka značky na Slovensku.

Barebells Milkshake sú v poradí tretím radom produktov tejto značky na Slovensku. Na našom trhu sú už v predaji proteínové tyčinky a pudingy.