Štýlová aj počas chladnejších dní. Ako na to?

Prvý jesenný mesiac sme úspešne odštartovali a tak prinášame ochutnávku tých najväčších trendov na prichádzajúce chladné obdobie. Tento rok bude jeseň o čosi veselšia ako po minulé roky. Do popredia sa dostávajú úplety, kabáty a kožušiny a tiež výrazné farby.

Hrejivý úplet

Úpletové šaty sú veľmi príjemné na chladnejšie dni, oceníte ich najmä ako elegantný kúsok vhodný do kancelárie. Šaty vás nielen zahrejú, ale dodajú vám aj ten správny šmrnc a k tomu  všetkému aj veľmi praktické. Hrejivý materiál vám zabezpečí príjemný pocit počas chladnejších dní a navyše ich ľahko skombinujete napríklad s aj s pančuškami a vysokými čižmami.

Trendy vlnený  kabát

Jedným z najpraktickejších kúskov vášho jesenného šatníka je nepochybne klasický vlnený kabát, ktorý je ideálny do sychravejších dní. Jednofarebný sa veľmi dobre kombinuje a vyzerá dobre ako v elegantnej tak v športovej verzii. Pokiaľ máte radi tlmené a nenápadnejšie farby, skvelým spoločníkom do chladnejších dní Vám bude kabát v zemitej farbe a rôzne odtiene telovej, a teda ťavia či kávová, alebo zelená.

Výraznejšie farby, ako ružovú či žltú, treba kombinovať o čosi obozretnejšie, no určite sa ich netreba báť!

Farebná kožušina

Pre odvážnejšie módne maniačky si túto sezónu návrhári pripravili hravé a farebné kožušiny. Nič vás počas týchto chladných dní nezahreje lepšie ako kožušinová vesta či trendy pončo. Vyskúšajte ich aj vo výraznejších farbách v kombinácii s klasickou čiernou koženou bundou a vykúzlite si tak jedinečný look.

Galéria: Pietro Filipi, Kara, Twinset, cellbes.sk