Výkon bez obetí

Predstavujeme vám profesionálnu vlasovú kozmetiku NEUMA, novú značku na českom a slovenskom trhu. NEUMA bola vytvorená kvôli jedinému účelu – umožniť ľuďom zažiť výkon bez nutných obetí na svojich vlasoch, svojom zdraví alebo planéte.

Krása pre vaše vlasy

NEUMA obsahuje ingrediencie, ktoré predovšetkým neškodia – v produktoch nenájdete žiadne syntetické vône, sulfáty, parabény, neurotoxíny ani látky znečisťujúce životné prostredie.
Namiesto syntetickej vône používa NEUMA esenciálne oleje, ktoré pohladia vaše zmysly a zároveň vaše vlasy nabijú životom, pohybom a zdravým leskom. Prírodné blahodarné aromatické esencie sú vytvorené a extrahované zo živých rastlín. Samozrejmosťou sú aj obnoviteľné, prospešné ingrediencie na rastlinnej báze a certifikované organické extrakty.

Krása pre našu planétu

Preverujeme každú chemickú zložku, poskytujeme úplné informácie o zložkách, na výrobu využívame čistú energiu a princípy zelenej chémie, obmedzujeme obalový materiál, zvyšujeme používanie recyklovaného odpadu a používame materiály, ktoré sú ďalej recyklovateľné, navrhujeme obaly a marketingové materiály pre opätovné použitie. Spolupracujeme s dodávateľmi , ktorí používajú obnoviteľnú energiu a podporujú fair trade.
Takto sme sa rozhodli, pretože si rovnako ako vy myslíme, že je to tá správna vec

Na aké rady značky NEUMA sa môžete tešiť?

neuSmooth, neuBlonde platinum, neuStyling, neuControl, neuMoisture,
neuRepair, reNeu, neuVolume

neuRepair argan treatment

Čím je jeho receptúra unikátna?

  • Arganový olej vyživuje a obnovuje,
  • výťažok z šípky ukľudňuje a zjemňuje vlasy,
  • olej z marhuľových jadier pomáha vyhladiť kutikuly, kontroluje lietajúce vlásky, ošetruje a dodáva lesk,
  • výťažok zo zeleného čaju: ošetruje vlasy,
  • bambucké maslo dodáva vlhkosť a pomáha vyhladiť vlas,
  • bez parfumácie,
  • vhodný na vlasy aj telo.