Nežné farby, čisto prírodné zloženie

Ľadový čaj, margarita, ale napríklad aj káva alebo mandľové mlieko. Desať lahodných nápojov inšpirovalo nový rad ílových očných tieňov Soft Cocktail od značky Annabelle Minerals.

Tieto inovatívne minerálne produkty sú založené na bielom a zelenom kozmetickom íle, ktorý každému líčeniu dodá elegantný zamatový finiš a zároveň sa stará o jemnú pokožku očných viečok. Pod heslom „v jednoduchosti je krása“ tiene obsahujú len ďalšie tri ingrediencie: kaolín, rozjasňujúcu sľudu a prírodné pigmenty.

Majú hodvábnu textúru, ktorá umožňuje jednoduché nanášanie, tieňovanie i kombinovanie. Na viečkach vytvoria matnú alebo saténovou vrstvu a vyhladia ich bez toho, aby dráždili oči a očné okolie. Hodia sa preto aj pre majiteľky veľmi citlivých očí alebo pre tie, čo nosia kontaktné šošovky. Na ich aplikáciu sa hodí celá rada štetcov na očné tiene, ktoré značka Annabelle Minerals ponúka. Dajú sa používať na sucho aj na mokro. Aby bolo líčenie intenzívnejšie a dlhšie vydržalo, je vhodné na viečka najskôr naniesť trochu minerálneho mejkapu alebo ílovú podkladovú bázu.
Pre odlíčenie sa potom hodí ktorýkoľvek z multifunkčných olejov od Annabelle Minerals, ktoré stačí naniesť na kozmetický tampón, priložiť na očné viečko a zotrieť.
Vyberať môžete z desiatky neutrálnych a pastelových odtieňov, ktoré sa medzi sebou dajú rôzne kombinovať.

Viac informácií o Annabelle Minerals nájdete na www.annabelleminerals.cz