Zahaľte šatník do exotických vôní

Doprajte svojmu šatníku vôňu, akú doposiaľ nezažil. Spoločnosť Henkel prináša do domácnosti nové pracie prostriedky Rex Aromatherapy s exotickými vôňami.

Každodenné povinnosti vnášajú do nášho života hektické chvíle. Nie je preto nič príjemnejšie, ako po celom dni vymeniť prepotené veci za čisté kúsky. S novými pracími práškami a gélmi Rex Aromatherapy im doprajete opätovnú sviežosť a intenzívnu vôňu.

Na výber sú tri voňavé kombinácie – malajzijská orchidea a santalové drevo, japonská záhrada a lekno alebo spojenie provensálskej ľalie s jazmínom. Vydajte sa na cestu a oživte svoje zmysly s jedinečnými zmesami zvodných kvetov a esenciálnych olejov vybraných z exotických miest po celom svete. Novinka Rex Aromatherapy ponúka dokonalé spojenia, ktoré budete cítiť na každom kroku. Je ideálnou voľbou pre aktívne rodiny, u ktorých sa perie často a veľa.

Všetky varianty sú dostupné ako prášok aj gél. K dispozícii sú v balení 20, 40, 60, 80 a 100 pracích dávok. Odporúčaná maloobchodná cena je 4,79 Eur za 20 dávok.