Deň matiek –čím obdarovať najdôležitejšiu ženu vo Vašom živote

Blíži sa druhá májová nedeľa a spolu s ňou prichádza výnimočný sviatok všetkých mamičiek – Deň matiek. Dajte svojej mamine najavo, že si ju vážite a užite si tento deň  spolu s ňou. Pripravili sme si pre vás zopár tipov a inšpirácií na darčeky, ktorými môžete potešiť možno aj Vašu mamu.

Voňavý darček

Každá žena má rada príjemné  a luxusné vône. No taktiež má každá inú povahu a temperament, čo zohráva významnú úlohu aj pri tom, akú vôňu obľubuje najviac.  Pri výbere voňavého darčeka dbajte o to, aby ste vybrali taký, ktorý najviac vystihuje obdarovanú osobu. Originálnymi darčekmi sa v poslednej dobe stali porcelánové difuzéry či luxusné sviečky. Na výber máte z viacerých vôní, od jemných kvetinových tónov až po výrazné korenisté. Navyše sú dizajnovo prepracované a sú nielen výborným darčekom ale aj praktickým a elegantným bytovým doplnkom.

Štýlový darček

Ak máte maminu, ktorá má vlastný štýl a má rada pekné veci máte vyhrané. Ako darček k sviatku jej môžete darovať krásny, ženský šperk alebo módny doplnok v podobe kabelky či šatky. Pri výbere dbajte na kvalitu materiálov a preferencie farieb.
Každá dcéra predsa pozná svoju mamu najlepšie takže sa určite nemusíte báť, že vyberiete zle.

Kozmetický darček

Kozmetický darček spraví radosť snáď každej žene. Či už sú to produkty na líčenie,  relax či starostlivosť o pleť, vhodným kozmetikou nikdy nešliapnete vedľa. Každá mama si predsa zaslúži vytúžený oddych.

Vyskúšajte napríklad prírodné telové sérum, alebo elegantný rúž v tvare pera.

 

Galéria: zanela.sk, Cellbes, beautysecret.sk, bytove-parfemy.sk, Twinset