Privítajte jar hravými pásikmi.

Pásiky či prúžky,  vstúpili do sveta módy vďaka ikone Coco Chanel, ktorá sa nechala inšpirovať svetom námorníkov. Sú každoročným trendom, ktorý sa neustále vracia a nie je tomu inak ani túto sezónu.

Pásiky boli dlho vnímané len ako dovolenkový či výletný look, no dnes sa objavujú na mólach svetových návrhárov a v šatníkoch všetkých módnych maniačok so železnou pravideľnosťou. Trendy budú túto jar hlavne zvislé a šikmé pásiky a okrem rôznych blúzok, košieľ, či sukní sa objavia aj na trenčkotoch, jarných kabátoch a aj kostýmoch. Nosiť sa teda budú rozhodne všade!

Do práce

Ak pracujete v konzervatívnejšom prostredí, do práce voľte čisté línie a rovné strihy pre jemné zvýraznenie postavy. Nič nepokazíte ani prúžkovaným sakom či kostýmom. Vodorovné prúžky vám tiež zoštíhlia siluetu a opticky predĺžia nohy. Eleganciu pásikov podčiarknete lodičkami na vyššom opätku.

Do mesta

Do mesta zvoľte rozhodne farebnejšiu variantu, v ktorej budete neprehliadnuteľná. V kurze sú túto sezónu tzv. off shoulder blúzky – blúzky s odhalenými ramenami, ktoré v kombinácii s pásikavým vzorom pôsobia nežne, žensky a hravo. Ľahko ich skombinujete ku klasickým džínsom či sukniam. A určite v šatníku nájdete niečo, čo k nim bude ladiť, či už to bude farebná kabelka, zaujímavé tenisky, alebo klasická rifľová bunda.

Na rande

Popusťte uzdu svojej fantázii a prekvapte partnera nápaditým modelom.

Vhodne zvolený outfit dokáže zázraky. Ak sa chystáte na romantickú schôdzku určite stavte na šaty,  či štýlový overal s prúžkami. Ak chcete byť romantická, klasickú čiernu na chvíľu odložte bokom a zvoľte radšej jemnejšie odtiene ružovej, modrej alebo žltej.

 

Galéria: Twinset, cellbes.sk, zanela.sk, La Femme