Zatočte s celulitídou vďaka novým výrobkom od AVONu!

Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje novinky telovej starostlivosti značky Avon Works, s ktorých pomocou získate perfektné krivky s klinickou presnosťou. Problémové časti tela, ktoré vás dlhodobo trápili, tak budú minulosťou.

Celulitída, strie, ochabnutá pokožka? AVON má pre vás jednoduché riešenie v podobe noviniek telovej starostlivosti Avon Works. Tie sú vyvinuté tak, aby prinášali skvelé výsledky – pevnú a pružnú pokožku bez nedokonalostí. Všetky produkty obsahujú vysokoúčinné zložky, ktoré sa zameriavajú na problémové partie a zaručia želaný efekt. Značka Avon Works je inšpirovaná profesionálnymi ošetrujúcimi terapiami, takže už nemusíte navštevovať salóny, ale stačí pravidelne používať jednotlivé výrobky.

Výrobky Avon Works si obľúbila aj ambasádorka AVONu a zároveň kampane #fandimezenam – Dara Rolins. Avon Works sú tak prvé výrobky, ktoré patria pod líniu Beauty by Dara. „Milujem značku Avon Works! Funguje skvele,“ uviedla Dara, ktorá túto telovú starostlivosť predstaví čoskoro aj na sociálnej sieti Instagram. Rovnako dokonalým a vyšportovaným telom sa môže pochváliť aj Tatiana Žideková, ktorá Avon Works odprezentuje prostredníctvom svojho Instagramu, kde fanúšikovia budú mať možnosť zapojiť sa aj do súťaže o tieto výrobky. Pre viac informácií sledujte Instagram @dararolins_vermi a @tatianazidekova.

Anticelulitídny chladivý telový gél s komplexom Cold Therapy

 

Chladivý anticelulitídny telový gél redukuje vzhľad celulitídy a vyhladzuje pokožku na dotyk v oblasti pásu, zadočka a stehien. Krásne vypína, efektívne spevňuje pokožku a poskytuje zoštíhľujúci efekt. Obsahuje komplex Cooling Burn inšpirovaný kryoterapiou, ktorý napomáha stimulovať spaľovanie tukov a redukuje vzhľad celulitídy. Až 98 % žien potvrdilo účinnosť v boji proti celulitíde.*

Anticelulitídne telové mlieko s komplexom Multi Tone

 

Pokrokové anticelulitídne telové mlieko inšpirované mezoterapiou spevňuje a posilňuje štruktúru pokožky, napína ju a vyhladzuje.

Telové mlieko proti striám s komplexom Elastin Boost

 

Inovatívne telové mlieko inšpirované laserovými procedúrami účinne bojuje proti vzniku strií.

Masážna pomôcka

 

Pre ešte lepšie anticelulitídne účinky používajte pomôcku inšpirovanú lymfodrenážou.