Zmena v PR pre CZ&SK v Epsone

Spoločnosť Epson ohlásila s príchodom nového roku personálnu zmenu na pozícií Marketing & PR Coordinator CZ & SK, ktorú po novom zastáva Kateřina Vymazalová. Do spoločnosti Epson nastúpila k 2. januáru 2018, a nahradila tak Kateřinu Bradáčovú, ktorá vo funkcií pôsobila od januára 2014.

Kateřina do Epsonu prišla zo spoločnosti Huawei, kde pôsobila takmer dva roky na pozícií Marketing Manager CZ & SK v divízií EBG. Medzi jej kompetencie patrilo nielen plánovanie a realizácia marketingových stratégií, ale aj organizovanie medzinárodných partnerských akcií, ktorých sa zúčastnili významní klienti i členovia vlády. Predtým 5 rokov viedla marketingový tím medzinárodného IT distribútora ASBIS, kde sa veľkou mierou podieľala napríklad na úspešnom zavedení značky Prestigio na český trh.

Marketing je pre mňa atraktívny pre svoju synergiu kreativity a precíznosti, kedy si človek môže na jednej strane pustiť uzdu fantázie, ale zároveň musí na konci sedieť každé číslo. Mám takmer 7 ročné skúsenosti najmä z oblastí IT marketingu, preto verím, že moje pôsobenie bude pre spoločnosť Epson prínosom,“ hovorí Kateřina Vymazalová.

V Epsone bude mať na starosti všetky marketingové a PR aktivity pre Českú a Slovenskú republiku vrátane strategického plánovania a rozvoja značky. „Epson je inovatívna spoločnosť, ktorá prichádza s nevšednými riešeniami a nebojí sa posúvať technologické hranice, preto je pre mňa výzvou a potešením stať sa členom jej tímu,“ dodáva Kateřina.