Trendy na rok 2018: Ako ich nosiť?

Rok 2018 nám prináša novú, sviežu vlnu trendov, ktoré nás budú počas nadcháduajúcej jari  sprevádzať. Inšpirovať sa môžete nielen prehliadkami zo svetových metropol, ale tiež populárnym štýlom ulice.  Prinášame vám zopár kľúčových štýlov, ktoré budú udávať tón jarnému obdobiu. V článku sa tiež dozviete ako jednotlivé trendy nosiť.

Americana

Splnený americký sen už na jar. Móla na New York Fashion weeku sa niesli vo farbách bielej, modrej a červenej. Klasický americký štýl je inšpiráciou aj pre tohtoročné módne trendy. Vyskúšajte nestarnúcu kombináciu týchto troch farieb a zaručene budete mať úspech.

Zatiaľ čo veľká časť módnej scény je charakterizovaná neustále sa meniacimi trendmi existuje malý zoznam kúskov, ktoré – bez ohľadu na to, ako staré – budú mať vždy miesto v skrini každej milovníčky módy. Nebojte sa ani kombinácie americana štýlu a klasického saka a nohavíc a vykročte do práce štýlovo!

Hot Pink

Jednou z hlavných farieb roka 2018 bude jednoznačne Hot Pink – horúca ružová. Je výrazná, ženská a neprehliadnuteľná. Krásne sa kombinuje aj s inými výraznými farbami ako napríklad s červenou, žltou či fuchsiovou. V podstate tento trend vyjadruje protiklad nevýrazného casual štýlu a minimalizmu minulých období. Najlepšie sa kombinuje do outfitu prostredníctvom doplnkov. Nápadné lodičky či kabelka vám dodajú ten správny „hot“ look.

Vzor na vzore

Známy ako mesto s výstrednou paletou, Londýn nesklamal, keď prišlo k odvážnym vzorovým hrám. Od kvetinových vzorov, cez bodky až  k jemnejším a neformálnym variáciám, ako sú vzorované úplety a to na každú príležitosť.

Aby sme zostali v tíme kombinovania a zhody, ďalším trendom, ktorý sme si obľúbili je miešanie rôznych vzorov v rovnakom oblečení. Tento trend je veľmi jednoduchý no najlepšie je začať možno trošku opatrnejšie a pohrať sa s detailmi.

Niekedy sa vzory, ktoré sa zdajú byť veľmi odlišné, dajú veľmi šikovne a štýlovo prepojiť. Použite svoju kreativitu a úsudok.

 

 

Galéria: Zanela.sk, Twinset, Cellbes.sk