Svet prémiovej vlasovej starostlivosti Schwarzkopf

Schwarzkopf Professional verí, že skutočná krása je viac ako len príjemný vzhľad. Je to kombinácia vonkajšieho vyžarovania a vnútornej harmónie. Použitím najvzácnejších ingrediencií – od vysoko účinných čistých prírodných olejov, po povzbudzujúce aromatické esenciálne oleje – Oil Ultime  poskytuje ľahký lesk a zároveň pomáha klientom salónu uniknúť hektickým každodenným povinnostiam a nájsť vnútornú rovnováhu počas zmyselných, rozmaznávacích ceremónií v salóne… 

Tajomstvá  Oil Ultime

Oil Ultime s inovatívnou formulou skrášľuje všetky typy vlasov, bez zaťaženia, kým Esenciálne oleje umocnia aromatický a rozmaznávací zážitok pre klienta. Oil Ultime je založený na troch hlavných pilieroch:

  1. 100 % prírodné, čisté oleje, pre jemnosť a okúzľujúci lesk:

Najvzácnejšie oleje – arganový, marulový, ružový a olej z opuncie mexickej – sú prímesou v bezzáťažovej formule na výživu všetkých typov vlasov. Viacúrovňový proces čistenia zabezpečuje, že sú implementované len tie najdrahšie zložky a živiny týchto drahých olejov, takže vlasy sú jemné a so
žiarivým leskom.

  1. Samorozpustné a samoodparujúce oleje, ktoré nezaťažujú vlasy:

Oleje vyplnia vlasy a naplnia pórovité časti štruktúry vlasov, zatiaľ čo nadbytočný olej sa okamžite vyparí alebo sa ľahko opláchne, čím sa zabezpečí skutočne ľahká formula.

  1. Aromatické ošetrenie pre vnútornú harmóniu a krásu vyžarujúcu zvnútra:

Aromaterapia bola praktikovaná rozličnými kultúrami od dávnych čias. Tradične aromaterapia pracuje s prirodzene získavanými esenciálnymi olejmi rozličných rastlín, ktoré sú známe pre ich pozitívne účinky na psychické a fyzické bytie.

Oil Ultime Aromatické ošetrenie, praktikované v kaderníckom salóne je posilnené esenciálnymi olejmi, čím poskytuje luxusný, rozmaznávací zážitok.

Oil Ultime Harmony Ceremony procedúra vo Vašom salóne:

Harmony Ceremony je zmyselná cesta založená na aromaterapii, ktorá kombinuje Oil Ultime Esenciálne oleje s exfoliačnou masážou pokožky hlavy, ktorá pripraví pokožku a vlasy na ďalší proces. Taktiež vyrovnáva myseľ a záleží na klientovi, či si vyberie Energizujúci alebo Upokojujúci esenciálny olej.

  • Oil Ultime Esenciálny olej energizujúci obsahuje aromatický Ylang-Ylang a mandarínkový olej na povzbudenie a odstránenie únavy a stresu. Zmes esenciálnych olejov v kombinácii s masážou sľubujú povzbudzujúci zážitok, ktorý pomáha podporiť pozitívne myslenie a zdvíha náladu.
  • Oil Ultime Esenciálny olej upokojujúci obsahuje upokojujúci levanduľový a jazmínový olej, ktoré odstránia nervozitu a stres. Zmes esenciálnych olejov v kombinácii s masážou odstraňuje napätie, zmierňuje stres a zlepšuje náladu.

Exfoliačná masáž je podporená peelingom Oil Ultime Oil-In-Scrub, ktorá obsahuje luxusný extrakt z lotosového kvetu a vzácne škrupinky arganového orieška, ktoré odstraňujú nezrovnalosti a uvoľňujú upchaté póry. Vlasy sú potom čisté a pripravené na ďalší proces.

Následne sú vlasy umyté vysoko účinným, ale zároveň ľahkým šampónom, a vyživené kúrou pre jemné až stredne hrubé vlasy (Oil Ultime Marula & Rose Oil rada) alebo pre stredne hrubé až hrubé vlasy (Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil rada). Na záver ako ukončenie starostlivosti je použitý jeden zo záverečných olejov, ktorý zanechá vlasy okúzľujúco lesklé a jemné.

Zmyselný aromatický zážitok, ktorý poskytuje Oil Ultime, bol inšpirovaný aromaterapeutickou expertkou a brand ambasádorkou Kazue Gill, ktorá má viac ako 20 ročné skúsenosti.

Oil Ultime – čo všetko obsahuje táto prémiová rada starostlivosti

Nájdete iba v salónoch

Esenciálne oleje – relaxačný a energizujúci – sú zmesou starostlivo vybraných esenciálnych olejov, ktoré sú známe pre ich pozitívne účinky na náladu. Tieto esenciálne oleje zaručia zmyselný a aromatický zážitok v salóne, pre znovu nadobudnutie vnútornej rovnováhy a krásy, ktorá vyžaduje zvnútra.

Oil Ultime Olejový peeling

Zmes prírodných čistených olejov kombinovaných s luxusným výťažkom z lotosového kvetu a vzácnymi časticami arganovej škrupinky. Používa sa na uvoľnenie zanesených pórov, čistenie a prípravu vlasov a vlasovej pokožky na ďalší skrášľujúci krok v procedúre Harmony Ceremony.