Doprajte svojim vlasom a telu prémiové produkty Dove

Už od detstva túžime byť princeznami a obklopovať sa krásnymi vecami. Postupom času rastieme a plníme si naše detské túžby, doprajeme si luxusnú starostlivosť, túžime zastaviť proces starnutia – zostať mladé a svieže. Starnutie je prirodzený proces, ktorý zastaviť nedokážeme, môžeme ho však spomaliť správnou starostlivosťou. Ženy, ktoré si rady doprajú luxusnú starostlivosť, ocenia rozšírený prémiový rad Dove.

Dove DermaSpa v sebe spája najnovšie pokroky v dermatologickej starostlivosti a prináša také rozmaznávanie ako v spa. Vďaka technologií Cell-Moisturisers® kolekcie sa stará o telo rovnako tak dobre, ako ho rozmaznáva.

Novinka Dove DermaSpa Oxygen Touch je ľahučká s nemastným zložením, ktorá sa rýchlo vstrebáva
a zanecháva pokožku hĺbkovo hydratovanú a jemne prevoňanú. Či už zvolíte telové mlieko, alebo krém, budete mať pocit, ako keby ste sa práve vrátili z luxusných kúpeľov.

Rad Advanced Hair Series prináša vlasom starostlivosť ako z kaderníckeho salónu. Rad bol vyvinutý tak, aby sa pomocou najmodernejších technológií postaral o špecifické typy vlasov. Novinka Colour Vibrancy je určená pre farebné vlasy. Obsahuje kolagenový protein, ktorý zlepšuje kvalitu vlasov a stará sa o ich elasticitu. Chráni pred vonkajšími vplyvmi akými je UV žiarenie alebo teplo. Technológie Colour-Lock zabezpečujú dlhotrvajúcu žiarivú farbu. Advanced Hair Series Colour Care a Oxygen Touch zakúpite exkluzívne vo vybraných drogériách.