Štýlová aj na Vianoce! Tipy na outfity, v ktorých ohúrite rodinu aj priateľov

Pomaly sa nám blíži najkrajší čas roka – čas na vytúžený oddych, krásne momenty v kruhu rodiny a priateľov a samozrejme oslavy plné zábavy, smiechu a radosti.

Vianoce sú už za rohom a my sa ich nevieme dočkať!

Okrem vianočných príprav v podobe zháňania darčekov, pečenia koláčov a vianočnej výzdoby prichádza moment,  na ktorý sa teší každá módna maniačka. A to plánovanie vianočného outfitu. Preto sme sa rozhodli, že vám prinesieme zopár tipov, ktoré vám rozhodne pomôžu zapôsobiť.

Dress to impress

Vianoce majú ten zvláštny nádych luxusnej formality, preto sa nebojte nahodiť viac než ste zvyknuté. Je to skvelá príležitosť pohrať sa s textúrami a vzormi na vašom oblečení. Červené zamatové alebo krajkové šaty sú rozhodne top voľbou. A ako správna fashionistka zvoľte zaujímavé doplnky, ktoré povznesú váš outfit na vyššiu úroveň a dodajú mu moderný a trendy vzhľad. Napríklad štýlové ponožky do lodičiek alebo silonky s aplikáciami a samozrejme nesmie chýbať aj must have doplnok každej ženy – kabelka.

Trblietavá

Flitrovaná sukňa nikdy nevyjde z módy a je jednoznačne hitom a to nielen vianočnej sezóny. Výraznú sukňu v metalickej farbe môžete jednoducho kombinovať aj s viacerými kúskami z vášho šatníka. Pre vytvorenie správnej vianočnej atmosféry si k nej oblečte napríklad oversize červený pulóver. 

Duch Vianoc

Ak patríte k tým, ktorí milujú Vianoce a neboja sa to ukázať, jednoznačne siahnite po klasickom vianočnom svetri alebo tunike. Výborne sa kombinujú s koženkovými nohavicami alebo sukňou. Vianočné motívy vás správne sviatočne naladia a s touto skvelou náladou nakazíte nejedného zachmúreného Grincha.

Il. fotografia: pinterest.com

Galéria:

Červené zamatové šaty cellbes.sk, ponožky do lodičiek Calzedonia, červená kabelka Twinset, vianočný pulóver Reserved, flitrovaná sukňa Zara, červený pulóver Topshop.com, zlaté lodičky Humanic