Starbucks nájdete v Bratislave už štyrikrát

Spoločnosť AmRest, jediný prevádzkovateľ kaviarní Starbucks v regióne strednej Európy, dnes formou licenčnej zmluvy otvorila štvrtú kaviareň Starbucks v Bratislave. Nová kaviareň sa nachádza v obchodnom centre Central v Bratislave a okrem interiérovej plochy privíta svojich hostí aj na rozsiahlej terase.

„Bilancujeme prvý rok na slovenskom trhu a tešíme sa, že za tento čas si Starbucks vybudoval stabilnú zákaznícku základňu v Bratislave. Rozhodli sme sa rozšíriť počet miest, kde naši zákazníci môžu zažiť jedinečnú atmosféru Starbucks o ďalšiu kaviareň. Z pozitívnych ohlasov už teraz môžeme tušiť, že aj táto kaviareň Starbucks bude patriť medzi obľúbené miesta pre pracovné stretnutia, priateľské posedenia a jedinečné momenty pri voňavej káve,“ vyjadril sa k otvoreniu novej kaviarne Lukáš Porazil, regionálny riaditeľ spoločnosti AmRest pre Slovensko, Českú republiku a Maďarsko.

Kaviareň Starbucks v obchodnom centre Central sa môže popýšiť nielen príjemným interiérom, ale aj vonkajším sedením na terase, ktoré kávičkári určite ocenia najmä v letných mesiacoch. Nová kaviareň sa nachádza na prízemí nákupnej pasáže a je prístupná nielen z vnútra obchodného centra, ale aj priamo z Miletičovej ulice. Jedinečným prvkom interiéru kaviarne je obraz, ktorý reprezentuje príbeh kávy, ktorá sa prostredníctvom ľudí mení zo zrnka až na voňavý nápoj v šálke. Na stenách môžete rovnako nájsť fotografie pestovateľov kávy priamo z plantáží. Interiér novej kaviarne tak vzdáva poctu práci ľudí, ktorí sa podieľajú na jedinečnom Starbucks zážitku.

Kaviareň Starbucks v obchodnom centre Central má rozlohu 136m2 a zákazníkom ponúka celkom 97 miest na sedenie, z toho 40 na exteriérovej terase.