Praktické darčeky pre každého

Máte doma nádejného šéfkuchára? Alebo budúcu mamičku, či milovníka zdravého životného štýlu? Potešte ich na Vianoce praktickými darčekmi z vybraných kolekcií malých domácich spotrebičov gorenje.

Zažite vášeň z tvorby

Hľadáte praktický darček pre milovníka varenia? Chef´s kolekcia je rozhodne tá správna voľba. Celý rad vysoko kvalitných a odolných malých domácich kuchynských spotrebičov a príslušenstva bol testovaný v profesionálnej kuchyni šéfkuchára Andreja Kuhara, opakovaného víťaza Michelin-star. Spotrebiče zaručujú dlhodobú životnosť a vynikajúcu funkčnosť. Vybrať si môžete mixér, ručný mixér, kuchynského robota alebo sadu kuchynských hrncov či panvicu wok.

Zdravie na prvom mieste

Máte vo svojom okolí nadšenca zdravého životného štýlu, ktorý potrebuje praktického pomocníka? Kolekcia gorenje VitaWay pomôže jesť viac nespracovaných potravín a podporí zdravú životosprávu. Vysoko otáčkový mixér BPC2B dokáže nielen mixovať, ale aj miešať a sekať. Pripravíte s ním chutné ovocné sorbety, ale aj domáce nátierky či RAW stravu. Na rozdiel od klasických mixérov sa vyznačuje mimoriadne vysokými otáčkami – až 30 tisíc otáčok za minútu, ktoré nielen úplne rozmixujú rôzne druhy potravín (mäkké aj tvrdé ovocie, orechy, mrazené potraviny, ľad…), ale zároveň neprodukujú nadmerné teplo, čo je dôležité najmä pri príprave spomínanej RAW stravy.

Veľa radosti, ale aj starostí

Myslite aj na tých, ktorých celý vesmír sa momentálne točí okolo nového člena rodiny. Uľahčite im príchod bábätka a zjednodušte ich život darčekom z gorenje Baby kolekcie. Súčasťou kolekcie gorenje Baby je päť spotrebičov: ohrievač fliaš, sterilizátor, multifunkčný varič,  a multifunkčná stanica 5v1 gorenje Baby. Všetky spotrebiče z novej kolekcie majú kompaktné rozmery, jednoduché ovládanie a nenáročnú údržbu. Vyrobené sú z ekologicky šetrných materiálov a neobsahujú škodlivé chemikálie (0 % BPA).