Nový Perwoll s intenzívnejšou vôňou a novým dizajnom

Držte na jeseň krok s najnovšími módnymi trendmi a zažiarte dokonalou vizážou. Aby ste sa vyhli nechceným módnym prešľapom, doprajte svojmu oblečeniu prvotriednu starostlivosť. Žiarivé farby a príjemná vôňa sú základom každého outfitu. Tento výsledok dosiahnete s novou limitovanou edíciou Perwollu, ktorá vyniká intenzívnejšou vôňou, ale aj moderným  dizajnom.

Vyblednuté či poškodené oblečenie do šatníka nepatrí. Aby ste si užili trendové kúsky čo najdlhšie a v ich pôvodných farbách, venujte im dostatočnú pozornosť. Stavte na limitovanú edíciu Perwoll Limited Edition 6.0, ktorá vás upúta už na prvý pohľad svojím novým dizajnom. Kvetinové vzory so zlatými a farebnými detailmi dokonale odzrkadľujú exkluzívny svet módy. K dispozícii sú dva varianty – luxusný Black Fashion, určený pre tmavé a čierne oblečenie a žiarivý Color Fashion, vhodný pre farebné kúsky.

Nový Perwoll, rovnako ako tie predošlé, obsahuje receptúru Perwoll renew 3D, vďaka ktorej bude vaše oblečenie stále ako nové. Cenným kúskom šatníka dopraje počas prania starostlivosť hneď v 3 dimenziách. Zabezpečí im intenzitu, stabilitu a žiarivosť farieb. S Perwollom navyše bez problémov vyperiete rôzne druhy textílií bez toho, aby ste sa museli báť o jeho pôvodný tvar. Špeciálna receptúra chráni každé jedno vlákno a udržuje žiarivú farbu. Bonusom nového Perwollu je ešte intenzívnejšia vôňa, ktorá si podmaní vaše zmysly.

Limitovaná edícia Perwollu rozjasní každý šatník a vy upútate pozornosť kdekoľvek sa objavíte. Novinka je dostupná v balení 1L, 2L a 3L. Odporúčaná maloobchodná cena za 1-litrové balenie je 3,99 Eur.