Nové Persil kapsule s technológiou Complete Clean

Presné a pohodlné dávkovanie, dokonalá čistota a svieža vôňa. To všetko v sebe ukrývajú obľúbené Persil pracie kapsule, ktoré prichádzajú na trh s novou silnejšou receptúrou. Gélové kapsule Persil Duo-Caps, ako aj Persil Power-Mix Caps s kombináciou pracieho prášku a gélu, sú obohatené o technológiu 360° Complete Clean a nový pútavý dizajn. Bez veľkej námahy tak zabezpečia oblečeniu maximálnu starostlivosť.    

Čisté a svieže oblečenie výrazne prispieva k celodennej pohode. Receptúra Persil 360° Complete Clean obsahuje vylepšenú zmes enzýmov, vďaka čomu si ľahko poradí s rôznymi škvrnami. Nový Persil je zároveň šetrný ku každému kúsku oblečeniu, zjemňuje a vyhladzuje povrch textílnych vlákien a svojím špeciálnym zložením zachováva intenzitu farby a zvyšuje jas. Bonusom je príjemná vôňa a sviežosť, ktorá vás bude sprevádzať na každom kroku.

Súčasťou novinky je aj vylepšený systém uzatvárania pre väčšiu ochranu detí. Persil kapsule jednoducho ponúkajú všetko, čo potrebujete pre prvotriednu starostlivosť o svoje oblečenie. Stačí vložiť jednu kapsulu do práčky ešte pred naplnením bubna práčky a po kontakte s vodou sa kapsula rozpustí, čím uvoľní 100% pracej sily priamo do prania. 

Persil Duo-Caps

Gélové kapsule Persil Duo-Caps obsahujú vysoko koncentrovaný gél.

Zelená komora zahŕňa technológiu, ktoré zabraňuje vyblednutiu farieb a opätovne im dodá stratený jas. Modrá komora obsahuje vysoko koncentrovaný tekutý odstraňovač škvrn, ktorý v sebe mieša látky schopné poradiť si s odolnými škvrnami. Výsledkom je dokonale čisté a svieže oblečenie.

Odporúčaná maloobchodná cena je xy Eur.

Persil Power Mix-Caps

Persil Power-Mix Caps sú kombináciou dvoch pracích foriem – prášku a gélu v jednom a sú pripravené k okamžitému použitiu vďaka jednej preddávkovanej kapsule. Prvá komora s pracím gélom – koncentrovaný tekutý prací prostriedok je účinný na mastné škvrny, naviac prináša intenzívnu vôňu a je šetrný k oblečeniu. Vďaka tekutej forme začína gél pôsobiť hneď po kontakte s vodou.

Druhá komora s pracím práškom – ideálny na odstránenie aj tých najodolnejších škvŕn, ako sú škvrny obsahujúce farbivá (káva, čaj, kakao, ovocie, zelenina).

Odporúčaná maloobchodná cena xy Eur.