Blíži sa čas firemných vianočných večierkov. Čo si obliecť?

Sviatočná atmosféra na nás už žmurká a pomaly nám prináša aj rôzne udalosti a party na ktorých musíte zažiariť. Jednou z týchto udalostí je jednoznačne aj firemný vianočný večierok. Nuž obliecť sa na vianočný večierok sa zdá byť možno jednoduché, no netreba zabudnúť, že aj ten si vyžaduje určitý dresscode ktorý nemôžeme ignorovať. A v akých modeloch rozhodne  najviac očaríte?

Firemná „office“ party

Aj keď ste oddaná svojmu minimalistickému, kancelárskemu štýlu, skúste sa tento raz trošku odviazať. Vianoce prinášajú krásne odtiene červenej, smaragdovej, zlatej či striebornej, ktoré by ste určite nemali prehliadnuť. Môžete byť aj trochu odvážna. Skúste si napríklad ku klasickému čiernemu saku a nohaviciam obliecť ľahký top s krajkou, doplniť ho zaujímavým náhrdelníkom a výsledný look dokončite výrazným červeným rúžom. Úspech budete mať zaručený.

Vianočná „event“ party

Ak pracujete v oblasti, kde nie ste viazaná na žiadny dresscode, otvárajú sa vám nespočetné možnosti v rámci voľby outfitu. Čo sa materiálov týka, jednoznačne stavte na krajku či luxusný zamat. Šaty v týchto materiáloch vyzerajú dokonale a vy vďaka nim budete hviezdou party, Dovoliť si môžete aj živšie doplnky napríklad vo forme malej zlatej kabelky či šperkov.

 

 

Fotografie: Takko, Cellbes, Twinset, Beautysecret.sk