Nový kompaktný IP interkom za dostupnú cenu

IP interkom s HD kamerou 2N Helios IP Base nájde svoje uplatnenie predovšetkým v rezidenčnom segmente, malých prevádzkach a kanceláriách. Má extrémne jednoduchú inštaláciu, ponúka kvalitné audio i video, jedno až dve tlačidlá a RFID čítačku.

Tento kompaktný a cenovo dostupný dverný komunikátor je určený pro menšie inštalácie. Vďaka integrovanej HD kamere a pokročilému spracovaniu zvuku ponúka 2N® Helios IP Base ostrý obraz a výbornú počuteľnosť za všetkých podmienok. Základný model možno rozšíriť o modul s 125 kHz alebo 13,56 MHz RFID čítačkou kariet. Mechanická inštalácia a funkčné nastavenie interkomu sú veľmi intuitívne a rýchle, vďaka čomu šetria čas i náklady s tým spojené. Interkom sa montuje priamo na povrch a nevyžaduje teda žiadne stavebné úpravy priestorov. Hliníkový rámček s elegantným dizajnom v čiernej farbe ľahko odolá nepriazni počasia a ďalším vplyvom podľa certifikácie IP65 a IK07.

„Kompaktný interkom 2N® Helios IP Base je ideálny pre rodinné vily alebo kancelárie menších firiem a ponúka elegantný a cenovo dostupný variant pre produkty radu Helios. Poskytuje pritom všetky výhody IP riešení,“ uvádza Vít Kovařík zo spoločnosti 2N Telekomunikace.

Komunikátor 2N® Helios IP Base, rovnako ako aj ďalšie produkty z radu 2N Helios interkomov s kamerou, ponúka možnosť prepojenia s cloudovou službou 2N® Mobile Video. Vďaka nej môže Base volať priamo na mobilný telefón či tablet majiteľa, ktorý tak má prehľad o aktuálnom dianí pred domom. Služba navyše umožňuje aj náhľad z kamery vo chvíli keď práve neprebieha hovor. V kombinácii s jednotkou pre odpoveď 2N® Indoor Touch vo vnútri domu alebo v priestoroch recepcie vašej kancelárie získate plnohodnotné riešenie kontroly prístupu do budovy. Interkom je možné ľahko prepojiť aj s existujúcim kamerovým systémom a pokryť tak všetky slepé miesta objektu. Interkom disponuje vstupmi a výstupmi pripravenými na pripojenie elektrického zámku a ďalších zariadení na podporu zabezpečenia nehnuteľnosti. Integrovaný ochranný spínač detekuje neoprávnené vniknutie do zariadení. K dispozícii je variant so samostatným veľkým, alebo dvoma menšími tlačidlami. Napájanie je zabezpečené cez PoE a okrem dátového káblu tak nie je potrebné riešiť ďalšou infraštruktúru.

Detailné informácie o prístupových jednotkách 2N nájdete na tejto adrese.