Šperky s ochrannou silou anjelov na špeciálne príležitosti

Letné obdobie je spojené s mnohými špeciálnymi príležitosťami. Promócie, svadby, krsty..ale tiež mnohé cestovateľské odlúčenia. Na tieto príležitosti je ideálny darček „ochranca“, ktorý nielen poteší, ale darovanú osobu prostredníctvom magickej, anjelskej sily aj ochráni. A šperky Anjelské zvončeky-Engelsrufer majú presne túto unikátnu funkciu. Anjelské zvonček sú totiž vzácne šperky, ktoré sú krehké ako Anjel a zároveň silné a mocné natoľko, aby nositeľovi pomohli v ťažkých chvíľach.  

Ideálny darček pri krstinách malého Anjelika…

Náramok, náhrdelník, prívesok, či náušničky. Šperky Anjelské zvončeky sú tým ideálnym darčekom pri krstinách. Veď kedy je vhodnejšie darovať šperk s ochrannou silou anjelov ako pri sviatosti krstu?

Anjelský zvonček ochráni budúcu mamičku aj jej bábätko

Krídlo a zvuk rolničky počas nosenia ochráni mamičku aj jej dieťatko. Navyše sa hovorí, že zvuk rolničky pomôže k správnemu polohovaniu bábätka v brušku.

Darček pri odlúčení od milovanej osoby?

Darujte náhrdelník z ponuky Anjelských zvončekov. Zvuk rolničky bude blízkej osobe pri nosení  vždy pripomínať vašu prítomnosť. Šperky sú navyše vďaka rôznorodej farebnej ponuke a možnosti kombinovať retiazky a prívesky podľa vlastného vkusu, vhodné pre mužov aj ženy. Nositeľa tiež ochránia na cestách.

Ochrana pri skúške v škole, vodičskom preukaze , či dôležitom životnom kroku

Anjelské zvončeky svojou silou ochránia a povzbudia nositeľa. Svojou magickou silou dodajú odvahu pri zdolávaní dôležitých životných škúšok. Vybrať si môžete nielen z rôznych príveskov, ale tiež náramkov s motívom anjelského krídla.

Aký šperk vybrať?

Široká ponuka ručne vyrábaných šperkov zahrňuje náhrdelníky, náramky aj náušnice. Krása šperkov spočíva nielen v ich magickej sile ale tiež jedinečnej ponuke, ktorá umožňuje nositeľovi vyskladať si vlastný náhrdelník. Ponuka šperkov obsahuje rôzne magické prívesky aj rolničky, ktoré ak nosíte spolu vytvárajú naozaj unikátny šperk.