Pri vykladaní riadu už nemusíte cvičiť

 Neviete si predstaviť deň bez varenia či pečenia? Ak vás doteraz otravovali následné kopy riadu a neustály pohyb, aby ste riad vyložili z umývačky, teraz si môžete vydýchnuť a tešiť sa. Najnovšiu vylepšenú vlastnosť pri umývačke riadu Electrolux Comfort Lift® ocenia všetci tí, ktorí sa doteraz sťažovali na neustále ohýbanie sa. 

Jedinečný systém Comfort Lift® vám zaistí ľahší prístup k vašim nádobám. Pomocou tohto mechanizmu môžete spodný kôš nenáročným pohybom zdvihnúť smerom k sebe a spustiť ho nadol pre jednoduché nakladanie a vykladanie riadu. Stačí vytiahnuť stojan z umývačky za rukoväť stojana a kôš sa automaticky uzamkne na hornej úrovni. Pripojením páčky rukoväte k rámu koša ho rovnako pohodlne spustíte nadol.

Technológia ComfortLift® poskytne pohodlie, ktoré sa ťažko odmieta. Kombinácia vynikajúcej účinnosti umývania a dokonalého pohodlia je vítanou úľavou pre každý chrbát.

Spotrebič rozoznáva stupeň znečistenia a množstvo riadu v košoch. Automaticky upravuje teplotu a množstvo vody, spotrebu energie a trvanie programu. Nechýba ani svetelná indikácia na podlahe. Ukazovateľ času sa zobrazuje na dlážke pod dvierkami spotrebiča, rozsvieti sa hneď po spustení programu a ostane svietiť počas trvania programu.

Samozrejmosťou umývačky je aj nastavenie úrovne dávkovania leštidla či úrovne zmäkčovača vody. Medzi voliteľnými funkciami sa nachádza aj funkcia XtraDry, ktorou zvýšite výkon sušenia. Vďaka svojej kapacite pojme model ESL7845RA až 13 súprav riadu. Šetrnej starostlivosti sa dostane aj sklu vďaka držiakom na poháre na víno SoftGrip.