Obedové stravovanie na vyššej úrovni!

Spoločnosť Bencik Culinary Group predstavuje nový koncept stravovania! Obederia nie je len obyčajnou kantínou, ale miestom, kde sa spája rýchlosť a jednoduchosť pracovného obeda s kvalitou a čerstvosťou dobrej reštaurácie. Zamestnanci spoločnosti Johnson Controls si tak môžu vychutnať okrem praktického menu aj jedlá pripravené na objednávku.

Pracovné obedy už nikdy nebudú nudné a bez chuti! Novootvorená prevádzka Obederia je unikátnym konceptom, ktorým dlhoročný gastronóm Pavol Benčík obohatil svoju sieť reštaurácií. V netradičnej kantíne sa nachádza aj časť Live Cooking, v ktorej vám kuchári pripravia jedlo podľa vášho želania. Či už sú to čerstvé domáce cestoviny, horúca pizza priamo z pece, špeciality ázijskej kuchyne alebo výdatné chuťovky z grilu. Okrem toho ponúka aj vlastnú kaviareň s talianskym espressom, delikátnymi zákuskami a možnosťou posedieť si v nej už hneď z rána.

Obederia je doposiaľ najväčšou prevádzkou gastronomickej spoločnosti Bencik Culinary Group. Moderne zariadený priestor je ladený v príjemnej farebnosti, líniovo čistý a najmä prehľadný z hľadiska orientácie pre zákazníkov. V interiéri sú použité prírodné materiály a celkový dojem priestoru pôsobí útulne. Kantína má kapacitu až 420 miest na sedenie s celkovou rozlohou 1 100 m2. Vďaka tomu sa Obederia zaradila medzi najväčšie reštaurácie v Bratislave. Kantína je zatiaľ dostupná len pre zamestnancov spoločnosti Johnson Controls. O realizáciu projektu sa postaralo architektonické štúdio Winwin a kreatívny koncept pochádza z dielne Pekne & Dobre, čiže od Martina Bajaníka.