Festivalové BOHO

Letné festivaly so sebou okrem hudby, zábavy a oddychu prinášajú neskutočne veľa možností, ako prejaviť svoju osobnosť prostredníctvom módy. Najobľúbenejším štýlom sa po posledné roky stal tzv. Boho chic, ktorý spája prvky prírody, folku a je inšpirovaný módou zo 60-tých a 70-tých rokov.

Výrazné kontrasty

Medzi kúsky, ktoré si určite obľúbite patria jednoznačne maxi šaty. Tie môžete doplniť farebným opaskom alebo výraznou bižutériou, ktorá je sama o sebe významným prvkom boho štýlu. Šaty na festival pokojne skombinujte s členkovými čižmami, alebo bike boots. Kontrast kvetovaných, či volánových šiat a drsných topánok je v prípade festivalu to pravé.

Obvešaná šperkami

Nosia sa veľké farebné náušnice, náhrdelníky, prstienky…kombinovať môžete skutočne všetko a hlavne veľa. S bižutériou môžete vytvárať naozaj bláznivé kombinácie, ktoré sú v bežnom živote tabu. V prípade festivalov sa fantázii sa medze nekladú.

Nohavicový ošiaľ

V prípade nohavíc stavte na netradičné strihy a materiály. Outfit vyskladajte na obľúbených „culotte“ nohaviciach alebo stavte na model posiaty krajkou. Netradičné strihy nohavíc skombinujte napríklad s crop topmi, alebo len športovou podprsenkou. Čim divokejšiu kombináciu vytvoríte tým lepšie.

Ruksak alebo kabelka

Na festivale je príjemné nemať starosť s ťažkou a nepraktickou kabelkou.  Preto je na túto príležitosť ideálny ruksak, kde sa vám zmestí všetko potrebné. Ďalšou variantou je praktická crossbody kabelka. V oboch prípadoch máte ruky voľné na tanec, či skandovanie pri počúvaní vašej obľúbenej kapely. Stavte na kvetované aplikácie a jemné farby. Hodia sa ku všetkému.

Štýlovo proti komárom

V neposlednom rade sa počas festivalu obrnťe proti dotieravým komárom. Teraz môžete bojovať naozaj štýlovo. Okrem tradičných sprejov vyskúšajte štýlove klipy na odev, ktoré vďaka farebnosti váš festivalový outfit originálne doplnia.