Drobné ranky ochráni pri kúpaní vodeodolná náplasť

Rany po odstránení pehy, materského znamienka alebo iné drobné poranenia je potrebné chrániť pred infekciou. Pri letnom kúpaní tento problém vyriešite vodeodolnou náplasťou. Vodných radovánok sa nemusíte vzdávať a komfortná bude aj hygiena.

Rany po chirurgických zákrokoch, výberoch znamienok, pieh či bradavíc by nemali prísť do kontaktu s vodou kvôli možnej infekcii. Aby ste kvôli nim nemuseli tráviť leto len na suchu, na ochranu drobných rán pred vodou existujú vodeodolné náplasti.

Takou náplasťou je napríklad Cosmopor Waterproof. Tenká polyuretánová vrchná vrstva neprepúšťa vodu, umožňuje tak sprchovanie aj kúpeľ.   Umožní vám kúpanie v bazéne, užívanie si chvíľ vo vani či v mori bez strachu, že si ranu namočíte alebo že vám do nej vnikne infekcia. Neobsahuje latex a dermatologické testy preukázali, že je šetrná k pokožke a nevyvoláva alergie.

Hoci náplasť neprepúšťa vodu, je priedušná a umožňuje rane „dýchať“. Vankúšik má výbornú savosť a vďaka špeciálnej mriežke sa nelepí na ranu. Náplasť je transparentná, ľahko sa aplikuje a pevne drží na pokožke.

Náplasť sa predáva v dvoch veľkostiach – menšia 7,2 x 5 cm a väčšia 10 x 8 cm. V škatuľke nájdete päť kusov náplastí.