Pokračovanie súboja kolových nápojov – kto z koho?

Dali by ste ruku do ohňa, že by ste bez zaváhania vedeli rozoznať svojho kolového favorita od konkurencie? Príďte to dokázať! Aj tento rok si budete môcť v rámci roadshow Súboj chutí otestovať svoje chuťové poháriky. A pozor, tentokrát bola do ringu chutí prizvaná aj kola bez kalórií.

Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna Pepsi, ktorá sa pred 40 rokmi rozhodla podrobiť chute Američanov dvom najväčším kolovým konkurentom. A kde bolo, tam bolo, aj na Slovensku sa minulý rok ochutnávalo a tento rok tak štartuje už druhý ročník kolového Súboja chutí. V aktuálnom ročníku budete môcť na desiatkach miestach po celom Slovensku otestovať nielen Pepsi s cukrom, ale i novinku na trhu – Pepsi bez kalórií. Štýlového bezkalorického kolového nováčika v čiernom obale nájdete už aj v obchodoch. Ak si ho chcete porovnať v dueli s konkurenčným produktom, zastavte sa na niektorej z početných zastávok Súboja chutí.

Príležitosť otestovať si kolové preferencie bude mať tento rok ešte viac Slovákov, pretože okrem testovaní na obľúbených miestach, ako napríklad kúpaliskách či parkoch, budú novinkou i menšie mobilné testovacie jednotky, ktoré vás môžu prekvapiť kdekoľvek. Nenechajte teda nič na náhodu a príďte si zmerať chute. Aj vaše chuťové kolové preferencie zavážia! Viac informácií, mapu zastávok roadshow a priebežné výsledky nájdete na www.subojchuti.sk. Ak sa nebudete môcť roadshow zúčastniť osobne, Pepsi má pre vás záložný plán – zaobstarajte si špeciálne testovacie balíčky „na doma“ registráciou na sociálnych sieťach a buďte súčasťou battlu kolových milovníkov!