Nové vyspelé herné headsety Logitech G433 a G233 Prodigy

Logitech G oznámila uvedenie herných headsetov Logitech® G433 7.1 Gaming Headset a Logitech® G233 Prodigy Gaming Headset. 

Vysoko kvalitný zvuk

Oba headsety sú osadené vyspelými drivermi Pro-G, ktoré sú vyrobené z hybridných sieťovaných materiálov a poskytujú vysoko kvalitný zvuk. Tieto drivery majú čisté výšky a mohutné basy s minimálnym skreslením. Divízia Logitech G optimalizovala kvalitu zvuku pre reprodukciu z analógových zdrojov aj z digitálneho USB výstupu, takže zvukový profil je verný bez ohľadu na to, z akého zdroja budete prehrávať.

Headset Logitech G433 navyše používa DTS Headphone: X® 7.1, takže máte garanciu, že sa vám o špičkovú kvalitu zvuku postará najmodernejšia technológia. Veľmi realistická technológie DTS Headphone: X precízne napodobňuje rozmiestnenie 7.1 reproduktorov v priestore a lokalizácii zvukového obrazu, takže budete počuť efekty v hrách a zvuky na orientáciu v priestore tak, ako ich pre vás vývojári hier zamýšľali – napríklad aj to, ako sa doteraz vzdialení nepriatelia pomaly približujú a z akého smeru prichádzajú. Navyše si môžete nezávisle nastaviť úroveň hlasitosti pre sedem jednotlivých audio kanálov.

Pohodlný dizajn inšpirovaný atletickými športmi

Headsety Logitech G433 a Logitech G233 sú odolné, ale pritom ľahké a maximálne pohodlné. Headset Logitech G433 má vodu odpudzujúci látkový poťah odolný i proti škvrnám, ktorý bude k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach: Royal Blue (kráľovská modrá), Fire Red (požiarna červená), Triple Black (trojitá čierna) a špeciálne Camo Blue (maskáčová modrá), ktoré sa v Severnej Amerike budú predávať exkluzívne cez Best Buy. Model Logitech G233 bude mať na dotyk mäkký čierny materiál s tyrkysovými mušľami.

Oba headsety sú vybavené sieťovanými náušníkmi, ktoré sú priedušné a možno ich ľahko zložiť kvôli čisteniu. Model Logitech G433 sa navyše dodáva s druhou sadou náušníkov z mikrovlákien, aby ste si mohli vybrať, ktorý materiál vám lepšie vyhovuje.

Veľmi čistá komunikácia a multiplatformová podpora

Oba headsety obsahujú veľmi kvalitný mikrofón na odnímateľnom ramene s miniatúrnym pop filtrom (na potlačenie sykaviek), ktorý zaisťuje chatovanie a komunikáciu s krištáľovo čistým zvukom. A oba fungujú na PC, herných konzolách (vrátane Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch) alebo na mobilných zariadeniach. Obe sady G433 aj G233 majú oficiálnu certifikáciu pre aplikáciu Discord, ktorá zaručuje najvyššiu úroveň čistoty zvuku a hlasu.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herné headsety Logitech G433 a Logitech G233 budú k dispozícii u maloobchodných predajcov na celom svete v júni 2017 za odporúčané maloobchodné ceny 129,99 € a 89,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na webe, blogu alebo sa s Logitech spojte na Facebooku.