Letná kozmetika: Aké produkty by nemali chýbať v našom dovolenkovom kuri

Čas letných dovoleniek je už pomaly v plnom prúde a preto je dôležité pomaly sa na tú našu dôkladne pripraviť. V lete, kedy väčšinou cestujeme k moru a naša pleťi vlasy sú vystavované ostrým slnečným lúčom je nesmierne dôležité dbať na tu správnu starostlivosť. Kozmetiku často podceňujeme a na dovolenku pri mori balíme len zopár produktov. Pozrime sa však na to, ktoré kozmetické vychytávky by v našej dovolenkovej výbave nemali chýbať.

Počas pobytu pri mori trávime veľmi veľa času na slnku. Hoci pleť a telo si chránime rôznymi kvalitnými opalovacími prípravkami, často krát zabúdame na naše vlasy. Tie sú vystavované ostrým slnečným lúčom a slane vode po celý deň, čo má za následok ich extrémne vysušovanie.. Vaše vlasy sa síce na slnku nespália, to však neznamená, že im slnenie neublíži.  Výborným produktom na ochranu vlaov počas opaľovania je vlasový produkt  Hair In The Sun od značky Sachajuan. Ten slúži rovnako ako opaľovací krém,len je určený práve pre Vaše vlasy.
Tento bezoplachový balzam na vlasy obohatený účinným UV filtrom a revolučnou Oceam Silk technológiou chráni všetky typy vlasov pred škodlivými účinkami slnka a zároveň zabráni vyblednutiu farbených vlasov. Navyše je vodeodolný a bude fungovať aj počas plávania v bazéne či po osprchovaní, čo je počas dovolenky naozaj esenciálne. Výhodou opaľovacieho krému na vlasy je, že ho pri mori,alebo bazéne môžete použiť aj ako styligový krém.