Thermalpark spája príjemné s užitočným

Zástupcovia obľúbeného rekreačného zariadenia Thermalpark v Dunajskej Strede slávnostne otvorili v piatok 26. mája brány novovybudovaného hotela Thermalpark***.

V štýlových a komfortných izbách sa môže ubytovať až 120 hostí, na výber sú pritom 2-lôžkové izby a rodinné izby, ktoré sa dajú medzi sebou prepojiť. Hostí príjemne prekvapí dostupnosť bazénov z hotelových izieb, ktoré sú od nich vzdialené doslova pár krokov. Hotel poskytne priestor aj pre spoločenské či firemné podujatia v novej kongresovej sále.

Thermalpark sa každoročne teší obľube tak domácich, ako aj zahraničných hostí. Prednedávnom bol vyhlásený za 5. najnavštevovanejšiu turistickú atrakciu na Slovensku za rok 2016 (týždenník Trend). Návštevníkov láka nielen svojimi termálnymi prameňmi, ale aj rôznymi športovo-zábavnými aktivitami a tiež kulinárskymi špecialitami pochádzajúcimi zo Žitného ostrova.

Čo sa najbližších plánov týka, od leta bude pre verejnosť sprístupnené aj jazero nachádzajúce sa v areáli zariadenia. Ďalšou plánovanou aktivitou je rekonštrukcia veľkého plaveckého bazéna.Ak ste sa doteraz nerozhodli, kam na letnú dovolenku, Thermalpark v srdci Žitného ostrova určite stojí za vyskúšanie. Viac informácií o akciách a cenách nájdete na www.thermalpark.sk.