Kto povedal, že plavky pre skutočné ženy majú byť nudné?

Farebnosť, rozmanitosť, kvalita a cenová dostupnosť! To každoročne na plavkách TRIOLA milujú skutočné ženy z celého Slovenska. Nové modely vynikajúcich strihov, rozmanitých farieb a veľkostí, ktoré potešia aj obdarenejšie ženy, sú už práve v predaji.

Mladistvo odvážne podprsenky „BANDEAU“ aj šikovné modely, ktoré pozdvihnú, sformujú a vhodne schovajú. Sexi bokové trojuholníčky na šnúrkach, obľúbené klasické nohavičky či sofistikované kombinované a flexi pásové nohavičky. To je ponuka na rok 2017, v ktorej sa skrývajú podprsenky nositeľné niekoľkými spôsobmi – klasicky s dvoma ramienkami, s jedným za krkom do A alebo do V, vzadu do kríža či najlepšie bez ramienok. Kombinovaný strih nohavičiek s nastaviteľnou výškou zasa ponúka variabilitu a praktickosť – odhrnutím ozdobnej pásovej légy vytvoríte z pásových nohavičiek bokovú variantu. Vďaka sťahovacím šnúrkam na bokoch výborne korigujete ich veľkosť a vykrojené boky nádherne opticky predĺžia nohy.

 

Vzájomne kombinovať a vyberať môžete plavkové podprsenky pre malé aj väčšie prednosti – nájdete ich vo veľkostiach od B až do jedinečného K, nohavičky od 70 do 95. Športová elegancia, trendová námornícka, hravé minimalistické vzory, farebné kvetinové, jasné tyrkysové, fuksiové, oranžové aj ružové modely, či elegancia čiernobielych kontrastov – vyberajte už teraz na www.triola.sk!