Kozmetika na cesty.

Dôkladné odlíčenie je zvlášť dôležité v horúcich letných dňoch, umožní pleti aby mohla riadne dýchať. Najnovším trendom v odličovaní sú navlhčené tampóny. Bel Lotion Pads sú odličovacie tampóny pripravené v efektívnom balení, ktoré sa vám zmestí do kabelky či malej cestovnej taštičky.

Uzatvárateľná dóza pomestí tridsať odličovacích vatových tampónov napustených pleťovým tonikom, ktoré veľmi jemne, ale dôkladne čistí pleť. Tonikum kombinuje odličovaciu vodu a pleťové mlieko. Neobsahuje alkohol, takže tampóny sú vhodné aj pre odličovanie citlivých očí. V špeciálnom balení tampóny nevysychajú a sú tak pripravené na okamžité použitie.

Výhodou odličovacích tampónov Bel Lotion Pads je, že si dokážu poradiť aj s dobre držiacimi vodeodolnými riasenkami. Ocenia ich dámy zvlášť v lete, pri pobyte pri vode. Na výber sú dva varianty – Bel Lotion Pads s aloe vera alebo s morskými minerálmi. Aloe vera je známe svojimi blahodarnými a liečivými účinkami, morské minerály sú zas príjemne osviežujúce a vitalizujúce.

Na rovnakom princípe fungujú i vatové tampóny Bel Premium – ideálne pre rýchle a šetrné odlakovanie nechtov. Sú napustené odlakovačom s vitamínom E, ktorý zabraňuje vysúšaniu okolia nechtu a majú príjemnú citrusovú vôňu.

Praktické odlakovacie a navlhčené odličovacie tampóny Bel nájdete vo vybraných drogériách a hypermarketoch.