Objavte budúcnosť inteligentného grilovania

Dosiahnuť dokonalosť pri príprave pokrmov na grile nebolo nikdy jednoduchšie – aj o to sa vám už v súčasnosti dokážu postarať moderné technológie. Zatiaľ čo vy si vychutnávate spoločnosť priateľov, o úžasnú chuť grilovaného jedla sa vám stará inovatívna termosonda Weber iGrill s technológiou Bluetooth®

Inteligentnou termosondou dokážete sledovať súčasne nielen vnútornú teplotu steaku, kuraťa či pečeného mäsa, ktoré pripravujete, ale aj vonkajšiu teplotu. Všestranná digitálna termosonda iGrill od firmy Weber s pripojením Bluetooth® je skrátka zárukou dokonale ugrilovaných pokrmov – má jednoduché použitie a keď ju zosynchronizujete s bezplatnou aplikáciou Weber® iGrill na svojom mobile, môžete na ňu pripojiť až štyri teplotné sondy a sledovať tak teplotu až štyroch rôznych jedál. Využite prednastavené kontrolné teploty alebo si ich nastavte podľa seba – iGrill monitoruje jedlo od začiatku až do konca a upozorní vás, keď je už dokonale ugrilované. Dosah pripojenia je 45 metrov, takže sa počas grilovania môžete voľne pohybovať a užívať si spoločnosť svojich blízkych. A čo je najlepšie? Šikovnú termosondu môžete využiť aj pri varení v kuchyni. Podávať dokonalé jedlo nebolo skrátka nikdy jednoduchšie.

V aktuálnej exkluzívnej ponuke firmy Weber môžete získať túto výnimočnú termosondu v hodnote 120 eur úplne zadarmo, stačí si kúpiť akýkoľvek typ grilu Genesis II v termíne do 17.4.2017. Rad revolučných plynových grilov Genesis® II zahŕňa modely s troma až šiestimi horákmi, takže si každý nájde taký, ktorý bude vyhovovať práve jeho životnému štýlu. Všetky sú vybavené exkluzívnym, vysoko výkonným grilovacím systémom GS4 a radom výnimočných funkcií.

Aplikácia Weber® iGrill má množstvo užitočných funkcií: viete si na nej pozrieť detailné grafy monitorovaného jedla, má predvolené alarmy pre vždy dokonalé výsledky a dokonca umožňuje zdieľanie vašich kulinárskych majstrovských diel na Facebooku alebo Twitteri s používateľmi aplikácie iGrill po celom svete!

Bezplatná aplikácia Weber® iGrill je k dispozícii na Google Play alebo v App Store na týchto adresách:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weber.igrill&hl=sk

App Store: https://itunes.apple.com/sk/app/weber-igrill/id400796680?mt=8